Dålig uppdatering..

Jag har varit hemskt dålig på att uppdatera bloggen. Men jag har helt enkelt inte haft tid.
Igår spenderade jag dagen hemma hos mina föräldrar, blev en runda nere på stan + fika. Jag hittade bara en tröja till mig själv, och massor av fina kläder till Charlie.
Mamma betalade en hel del av inköpen.
Sen idag så har vi åter åkt på "utflyckt" till Thuleslund som ligger vid fräninge. En jättestor gård full med diverse inredningsaker. Men det var lite för dyrt för min smak. Men det fanns hur mkt fint som hellst där..så hade jag haft massor av pengar hade nog hela bilen varit full med diverse saker.
Efter det så blev det en tur till Bo Ohlsson där jag hittade en sån där sak som man lägger i badbaljan så att jga slipper hålla Charlie när han badar. Han verkligen ÄLSKAR att bada och hela köket är helt nerstänkt efter att han har haft sitt kvällsbad. Så nu kan han plaska lite mer med benen..hehe..

Ikväll kommer faster hit och ska gosa med Carlie. Perfekt för då kan jag göra lite annat.. Skönt att få en liten stund över och inte bara sitta o leka med Charlie hela tiden.. För mesta dels av dagarna går åt att ligga på golvet med honom.

I morgon är det loppis i Rynge, självklart ska Eve och jag dit för att se om där finns några fynd... Sen efter det så ska jag och Nathalie ha en trevlig kväll ihopa..om nu inget annat händer..man vet aldrig när man har barn..

Lägger in lite bilder på mina inköp...och på Charlie från dom senaste dagarna!


Byxor, dregglis,2 mössor,2 bodys
Och Charlie Nappar


Badhjälp + Bok att skriva in minnen i..


Trött efter dagens shopping..


Efter sprutorna..


Skit förbannad..
han gillar inte att träna nacken..

Mysis =)


Babysittern är ganska rolig ibland..

Allt för nu, kankse uppdataerar med fler bilder ikväll när faster har varit och gosat med Charlie!


Sprutan idag...

Lillen fick sin spruta idag 3 månaders vaccinationen. Det gick hur bra som hellst, det var väl bara jag som tyckte det var hemskt. Första sprutan sa han ingenting om där snackade han sig igenom och låg o skrattade åt fågeln som hänger i taket, men när spruta nr 2 skulle sättas i andra låret kom den ledsna minen fram ( så där så läpparna börjar darra och dom böjs neråt i en konstig form) ja han blev lite ledsen men började faktiskt aldrig att gråta. Han bara gnällde till. Så i det stora hela gick det jättebra.

Sen så är jag ju berikad med 7670gr kärlek i form av en dunderklump till pojke. Åhhh jag älskar vartenda gram  på den där lilla kroppen =)
Och sen så var han ju hela 64 cm lång..kommer att bli en lång kille!

Tänkte lägga in en bild på hans plåster..men jag har varit jättedålig på att fota idag, så jag tänkte uppdataera i morgon med massa bilder från dagen istället så kommer sprutbilden där oxå..

Nu är det tv:n som gäller, sedan sängen...
Trevlig kväll!

Babymassage + Kaffe =)

Idag var vi som sagt på BVC och hade sista omgången av babymassage. Jätteroligt då Charlie även idag tyckte det var toppen med lite massage.
Sen var det raka vägen hem o sätta på kaffet då Eve & Nicole kom förbi. Vi gjorde hand och fot avtryck på Charlie..färg överallt kändes det som, men roligt var det och det blev faktiskt jättebra oxå. Det ska in i hanns "mitt första år bok" som jag håller på att pyssla med just nu.

I morgon ska vi till BVC igen för 3 månaders spruta, vägning & mamma samtal... Så det blir inte Bo-Olssons som Eve & Jag planerade innan idag...

2:a dagen på Bantningen. Det går jättebra har varit riktigt duktig idag med, och jag känner att motivationen ligger på topp just nu. Detta är nog den enda gången som jag verkligen kännt att jag verkligen vill gå ner i vikt och bli smal..



Charlie har varit ganska besvärlig idag då han inte velat sova middag som han brukar göra. Det hela har resulterat i en övertrött liten gosse som har skrattat och haft roligt åt allt..Ända tills nu då ögen snurrade och vi ÄNTLIGEN fick honom att somna...
I natt så var han så duktig sov från 20:00 - 06:00...duktiga killen. Hoppas det blir lika bra inatt oxå.

Lite bilder från dagen


Nicole & Charlie tar ett snack...


En mamma puss...


Sööta Nicole =)


Allvarlig blick från Charlie


Eve ville inte vara med på bild..
Så det fick bli på Nicole...

Bantning pågår...

Jajamensann =) Chrille o jag har varit jätteduktiga. Första dagen inget onyttigt har kommit ner i magen än så länge...
I morgon blir det fiberhavgregrynsgröt till frukost för min del. Jag gillar gröt och tänkte att jag skulle börja äta det igen. Det är ända sen jag jobbade som jag åt gröt på morgonen. Man håller sig mätt såå länge på det oxå.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Blev en sväng hem till Evelina & Nicole för en kopp kaffe (utan någonting till)
Sen kom Charlies gammelfarmor på besök för att lämna en liten present till honom. En jättefin tröja som han antagligen kan ha i Januari, februari när det är riktigt kallt ute. Kanske till och med när det är snö förhoppningsvis så vi kan vara ute o åka pulka. Gud va jag längtar efter snö..ja jag vet jag är konstig. Men detta är första året som jag slipper ge mig ut halv 6 på morgonen för att skrapa rutorna på bilen och komma iväg till jobbet då det varit minusgrader och snöstorm ute. Nu ska Charlie & Jag bara njuta av vintern. Då är han ju så pass stor att han kankse tycker det är roligt med snö oxå.

Jaja tillbaka till bantningen, jag vill så gärna bli smal, bli av med den degiga magen och få en snygg figur..förhoppningsvis så kommer min & chrilles dieét snart att visa att någonting har hänt med kroppen!

Jag fick en komentar av Rebbe (jag vet inte vem du är tror jag) att du ville se Charlies rum...så här kommer bilder på det...




Bajs stationen...

Sängen som står oanvänd fortfarande
då Charlie sover i vårt sovrum


Den fina koftan & Mössan som
Charlie fick av gammelfarmor


Sötnosen själv idag


Mamma är visst rätt rolig ibland!

I morgon bär det av till BVC då det är mammaträff, babymassage och vägning..
Kram!

mys middag...

Ja i eftermiddags lämna vi Charlie hemma med Farmor & farfar. Jag o Chrille åkte in till ystad och åt middag på Store thor. Väl där blev det förrätt, en flaska vin och lamfilé + efterrätt =) sen gick vi vidare till Kingshead o tog en drink innan vi åkte hem igen.
Var jättemysigt att bara komma ut o göra något, bara jag & Chrille.

Farmor & Farfar fick en mysig stund med Charlie här hemma och jag hoppas att han inte sov igenom hela tiden. Men det tror jag inte. Just nu är han vaken o leker lite. Vi ska snart krypa ner i sängen för jag är sååå trött idag!
I morgon blir de nog kaffe med Eve & Nicole. Chrille o jag börjar på vår bantning i morgon oxå. Så inga kakor, bara kaffe..

Lite bilder från i eftermiddags


Somna i babygymmet..

Pusssss


Gladskiten...


Tittar på mamma...


Pappa & lillen

Besök =)

Idag har Charlie & jag varit inne hos mamma & Pappa o hälsat på. Lennart o Brigitta (släktingar från Göteborg) var nere på besök så ville dom så klart träffa Charlie. Dom har inte sett honom innan. Fick ett par jättefina byxor + en body.
Charlie fick stanna hos mormor & morfar medans jag passade på att sticka o handla när jag ändå var i ystad. Sen körde vi hem och precis när jag kom hem så kom Malin o lilla söta Tuva på besök. Jättetrevligt! Tiden gick lite fort bara.. För när dom åkte hem insåg jag att kl redan var 18:00..

Sen har Charlie o jag haft lite myspys, badat & lekt lite. Den lilla "skiten" har ju börjat suga på tummen mesta dels av tiden, men jag kämpar på med att dra ut tummen o stoppa in nappen istället. Han gillar ju faktiskt sin napp oxå, men så fort den trillar ut så åker tummen in istället...Men jag ger mig inte!!!

I morgon ska Chrille & jag har lite "egentid" utan Charlie. Vi behöver vara bara "vi" oxå. Att inte vara mamma o pappa utan faktsikt vara Martina & Chrstian...
Det ska bli riktigt roligt faktsikt.
Farmor & Farfar ska komma hit och passa Charlie under tiden, blir nog trevligt för dom oxå att få mysa lite med sitt barnbarn utan att Chrille o jag är i närheten.

Nu sover Charlie och jag ska börja på hanns Mitt första år bok.. ska bli jätteroligt.
Så nu säger Charlie & Jag godnatt ..


Nappen är god men...


inte lika god som...


Världens bästa tumme!!!


 



Godnatt gott folk!

Aj, aj ajjj...

Fan har riktigt ont i magen, har kännt av det i ett par dagar, eller snarare från o till i ett par veckor. Gör ont vid höger äggstock. Har ju haft problem med Cystor innan, hoppas att det inte är nått sånt som spökar igen...

I morgon är det Malmö som gäller Eve & Jag ska in o shoppa loss..Jag har inte handlat nått till mig själv på hur länge som hellst. När jag var gravid blev det ett par mammabyxor..det är nog allt. Så i morgon hoppas jag på att hitta fina kläder till mig själv. Jag behöver verkligen ha nya kläder. Dom gamla är inte så roliga. Även om jag kommer i alla mina gamla kläder så känns det ändå inte fint, så nu vill jag ha massa fina höstkläder att glida runt i när hösten börjar närma sig.

Charlie har precis badat..det tillhör kvällsrutinerna nu, han verkligen älskar att ligga i badbaljan o plaska så det stänker vatten överallt. Men vad gör de.. Han blir så lugn o mysig sen efter badet. Då passar jag på att mysa med honom lite sen får han ligga i babygymmet o leka lite, mat o sen sängen. Så ser kvällen ut för oss.
Det är riktigt skönt nu när man har kommit in i rutiner, allt flyter på så himla bra då.

Chrille är och spelar i Köpenhamn ikväll, hoppas att det går bra för dom. Sen på Lördag var det tydligen en ny spelning o efter det är det nog Malmö festivalen som gäller för dom. Roligt när det går bra för dom tycker jag!

Nä lite kvällsmys framför tv:n med Charlie innan han somnar...
Kram!

Nya sulkyn...

Ja vagntokig som man är så ville jag ha en sulky som tar liten plats o som kan ligga i bilen ifall man ska snabbt in om någon stanns, eller rent av inte har plats med vår stora Emmaljunga. Ibland följer ju Bruno med i bilen o då måste han sitta i bagaget o då passar det perfekt med en sulky.

Så idag åkte jag o Charlie till Babyproffsen och köpte en Clik-Clak vagn, fullt liggläge och man kan höja handtagen på om man vill det. Det är en riktig lyxsulky för endast 999:- Den var på erbjudande just nu annars kostar den 1895:-  tror jag att det var. Billigt o bra fynd.


Fina vagnen!


Charlie Provligger den och..


Den får högsta betyg av Charlie ...

Träning..

Charlie ligger o tränar just nu, så duktig han vänder sig från rygg till mage snart..han kommer runt till sidan =)


Duktig..

såå sööt

finaste som finns

Gäsp..

Mammas hjärta!

Nä nu ska jag gå o tappa upp ett bad till Charlie, han älskar att bada...
Hej då!

Babyfikan idag!

Japp nu vart babyfikan avklarad för denna gången. Har haft en riktigt rolig dag med alla tjejerna o Charlie så klart. Pratat massa trams o ätit pasta sallad, en bit kladdkaka blev det oxå. Först tänkte jag att idag blir det ingen kaka, men när eve kom hit så diskuterade vi om vi skulle ha kladdkaka eller ej..Tillslut slängde jag ihop en...

Ungarna har varit huuuur snälla som hellst idag, dom var tysta nästan hela tiden =)
Hoppas det blir träff snart igen, för nu händer det nya saker varje dag med dessa små liven.

Lite bilder från dagen


Leia & Charlie


Nicole


Malin, Tuva & Jessica


Leia & Jessica


Nicole & Leia


Söööta Nicole med Dumle påsen


Tuvaluva =)


Charlie gymmar!

Tack för idag tjejer!

Promenad....

I morse steg vi upp halv 7 i vanlig ordning så att Charlie kunde leka lite i Gymmet, då brukar jag passa på att halvsova på soffan i 1½ timme till... Sen var det frukost som gällde både för mig o Charlie o en långpromenad efter det. Det var så himla skönt att gå idag, vi gick runt hela köpingebro en promenad på 1 timme. Sen blev det en snabb runda in på Gemalivs för att handla ägg och lite annat som jag glömde igår när jag storhandlade.

Sen har dagen gått så sakta. Charlie har sovit nästan hela dagen så vid halv 2 fick jag väcka honom för då kände jag att jag ville mysa lite med honom. Glad som bara den var han...

I morgon är det Babyfika hemma hos mig, ska bli trevligt att träffa tjejerna o deras små flcikor. Charlie är ju den enda killen..
På söndag ska Chrille & jag ha lite "egentid" hitta på något roligt bara han o jag. Så vi tänkte höra med Farmor o Farfar ifall dom skulle vilja passa barnbarnet en stund då..Så om ni läser detta nu vill ni det?
Vi har inte gjort något roligt helt själv sen Charlie föddes och känner att vi skulle behöva komma hemmifrån en stund nu och bara njuta!

Lägger in lite bilder från dag


Träna nacken..o det är inte roligt!


Charlie får ligga i sin korg medan jag bäddar sängen.
Mobilen är ju så rolig att titta på


Sängen är bäddad...
Då blir man ju glad..


o trött....


Shopping med mamma!

Idag ringde mamma o fråga ifall vi skulle köra en sväng till "A mouse in a house".. Självklart ville jag de. Blev handlat ett C till Charlies rum, en sån där som man sätter varma kasruller på, och en fruktkorg.  Är ganska nöjd med mina val av saker där. Så himla mycket fint och allt är i min smak shabby chick..hade jag haft mycket pengar hade jag shoppat loss ordentligt. Dit ska jag fler gånger...
Mamma hade även köpt ett par urgulliga skor till Charlie idag, dom passar just nu oxå, extra kul. Annars får man alltid saker som är aldeles förstort.
Skulle ju börja min bantning idag, men tyvärr så förstörde mamma det genom att handla hamburgare som vi åt när vi kom hem igen..man blir ju hungrig av att shoppa..
Får ta de i morgon istället..en dag mer eller mindre, vad gör det?

Skulle fota Charlie, men han vill inte vara glad på foto idag, var grymt trött när jag satt med kameran framför honom. Så jag gick iväg o fotade mina inköp idag, när jag kom tillbaka så satt lillen o sov..
Här har ni inköpen!


C & hans nya kompis


Mitt fina grytunderlägg


Nya fruktkorgen


C:s Nya skor


Ja en kille måste ju ha kostym..


C:et är nytt Ska upp på väggen sen


Lillen sover sött, trött efter dagen shopping!

Sjöbo marknad ikväll

Ikväll ska jag & Kristina åka till sjöbo marknad..vi hoppas båda på att hitta spanska våfflor..jag har aldrig ätit sånna, men de har Kristina o hon säger att dom e underbart goda...
Inatt var det fösta natten utav 3 som Charlie o jag ska vara ensamma..Det är så tyst o tomt i huset.. Bruno är i Brösarp o leker...Skönt för honom att få göra lite annat ibland!
Charlie var övertrött igårkväll, fick honom inte att somna. Han sov väl 5-10 minuter..sen vaknade han igen. Så vid 21:30 somnade han äntligen o sov till 4 i morse då det var matdax. Sen somnade vi om o sov ända till 8..då var det jag som var pigg..

Fick några bilder av Kristina en då jag var Gravid..var väl ungefär 2 veckor innan Charlie föddes och en när han är 1 dag gammal på BB..Mysigt!


Tjocksmock..Inte de piggaste ansiktet...


Liiiten Charlie...

Kram

Mvc...

Efterkontrollen var ju idag, gick jättebra, allt såg fint ut, fick insatt en sprial oxå..så nu blir det garanterat inte fler barn..=) Än så länge iaf..
Det kändes ju ingeting, trodde att det skulle göra ont. Blev lite nervös när Barnmorskan sa att vi kan ju sätta in den direkt... Hmm tänkte jag INTE idag..jag ville ju förbereda mig mentalt. Charlie fick bli passad av den snälla undersköterskan Eva medans jag fick spiralen insatt.

Gick ner till jobbet sen efteråt och hälsade på...samma gamla ställe..saknar inte de alls, mycket roligare att vara hemma med en underbar liten son. Så är det bara. Hade jag kunnat hade jag skaffat 50 barn bara för att slippa jobba för vad är livet på ett jobb gämnfört med att vara hemma med dom underbaraste människorna som finns?...

Hem o städa...sen ringde Evelina och bjöd på kaffe & munkar..Nu jävlar får det snart vara slut på detta gotteätande. Bantning är det som gäller nu. Hädanefter är det bara kaffe som ska drickas. Jag måste verkligen ta tag i mig själv och gå ner ett par kilo 5-10 kanske?..ja minst!!! Jag vill vara smal...

I morgon åker Chrille på festival, så Charlie o Jag stannar hemma o myser. Kanske kommer Kristina förbi och hälsar på i morgon. På fredag kommer Carol en runda och på kvällen åker Kristina & Jag till sjöbo marknad. Jag har ju inga pengar att handla för, men det löser sig nog. Jag behöver ju inget. Det är ju roligt att bara titta oxå..men visst kliar det i fingrarna ibland när man hittar något riktigt fint.

Nu ska det grillas korv, sen ska jag slänga mig i soffan o mysa med Charlie. Han har sovit bort hela eftermiddagen och är på ett riktigt solskenshumör just nu UNDERBART!
Han har börjat "prata" jättemycket nu sista veckan. Så fort han är vaken kommer babaaaabbaaa, ohhohhhohhhoo.. ja alla möjliga läten. Ibland låter det som han säger pappa oxå..Så roligt att se alla dessa framsteg, min lilla bebis börjar ju bli stor..snart kryper han väl oxå..om ett par månader iaf!
Allt för idag kram

Bilder från gårdagen...

Som jag skrev igår så åkte vi till kiviksmarknad, vi hade skit roligt. Handla lite små saker bara. Det var mest trevligt att umgås med våra vänner bara.


Jag och en väldigt trött son


Kristina & Marcus


Pappa spexar med Charlie..


Jobbigt att vara på marknad..


hmm jag vet inte vad dom gör..


jag viskar till bebisen att den får minsann ta o komma ut nu..


En ganska ful bild faktiskt, iaf på mig..

Ja som ni ser hade vi väldigt trevligt. Blev picknick med sillmackor och köttbullsmackor, några öl och gubbarna drack sambuka..
I morgon ska jag åka till MVC för att göra efterkontrollen..vilket jag egentligen tycker är helt onödigt då jag känner mig bra där "nere".. men det ska ju göras. Tror det mest är snack  om förlossningen och nya preventinmedel..Men det ska bli jättetrevligt att träffa Marianne 1 gång till, sen lär det ju dröja innan jag kommer dit nästa gång..För nu ska vi njuta av Charlie först innan nästa barn anläder i familjen!
Kram


Kiviksmarknad

Ikväll bär det av till kiviksmarknad med Markus och Kristina ska bli så roligt. Usch i morse försov vi oss lite. Jga hade planerat in att stiga upp senast halv 8 för vi skulle kunna leka lite och ha tid att göra oss i ordning innan vi skulle iväg till unga mammor. Men jag skyller på Charlie..det var han som sov.. Så vi vaknade inte förräns halv 9..
Jag la honom i sin korg igår vid 20:30 och han slockande direkt sen vaknade han o åt kl 5 i morse..sen somnade han om igen och ja kl visade ju nästan halv 9 nästa gång..
Jag är så glad att han sover bra på nätterna nu, man är riktigt utvilad när man vaknar på morgonen och det är så skönt.

Kolla så stor Charlie har blivit, han börjar få ett riktigt ansikte nu med sina egna drag..så här glad är man när man får kolla på när mamma sitter och bloggar..






Pizza..

Idag skulle vi åka till Kåseberga och äta en silltallrik, men när vi väl kom dit så såg vi att man inte fick köra ner utan parkera vid fotbollsplanen..där var fullt av bilar och husvagnar. Smarta som vi var hade vi ju inte barnvagnen med oss iheller så vi struntade i det och åkte vidare till Solglimt i Löderup och käkade en pizza. Lite lugnare där för det var bara jag, chrille & charlie som satt inne i resturangen. SKÖNT!
Nu om en liten stund ska vi åka in till Macke o Kristina för att ha en trevlig Lördagskväll med dom. Kankse kan man få känna några sparkar från Kristinas bebis..*hoppas* Åh jag saknar min mage och att vara gravid., Visst det är mkt roligare nu när Charlie är ute, men jag tyckte det var så mysigt när han låg i magen och buffade o sparkade om dagarna. Då visste jag ju vart jag hade honom och att han hade de bra.

Nästa vecka är det marknadsveckan och tanken är att vi ska hinna med en tripp till Kivik och sen ska jag och Kristina åka till Sjöbomarknad på fredag, ska bli roligt hoppas bara det inte är allt för mycket folk där..svårt att ta sig fram annanrs med vagnen. Jag vågar inte riktigt ta Charlie i selen bara ifall att han inte vill vara där så måste jag bära honom. Då ligger han bättre i vagen och kan sova.
Christian åker ju på festival på torsdag så jag och Charlie ska tillbringa dagarna med egentid kanske en kopp kaffe med vännerna och så, annars så blir det lugnt. Bara massa mys och lek!



Charlie myser med Mormor!


 


länge sen sist....

Usch jag har varit dålig på att uppdatera bloggen..
Men iaf idag har vi haft besök av Evelina & Nicole, Farmor & Gammelfarmor, och nu är Jan här. Vädret är skit kasst och vi har bara varit inne hela dagen.

Just nu kl är 16:00 ligger min kära Chrille & Jan i poolen och dricker öl..Charlie sover vilket han har gjort större delen av eftermiddagen, lilla godingen är väl extra trött idag!

Lägger bara in lite bilder snabbt..


Charlie & Nicole


Så här ser de ut när "barnen badar"
Jan & Chrille...

Hinner inte mer nu..Maten ska lagas. Vi ska grilla ikväll ska bli så gott!
Kram


sådan fader sådan son...

just precis hittade precis chrille & charlie sovande i soffan...hallåååå kl är ju bara kvart i 7 på kvällen..men men..dom var väl trött.




Idag har dagen bestått av att bada i vår fina pool, äta lite gott och handla mat. Vi var även inne på Babyproffsen en sväng o tittade vad dom hade för fint. Där inhandlades ett par öromskydd till Charlie, en nappflaska och en underbart söööt solhatt.
Ikväll är det mer renovering på gång. Vi har nämlingen rivit ut våra valv från halen och öppnat upp. Nu ska det målas, läggas golv och panel ska upp på väggarna. Sen är det klart!


Renovering..valven är borta!!!!!

Stor yta in till köket...

fetaste poolen

Bruno sove rute under renoveringen då det är kväll..hihii..ja han fick ju sova inne på natten =)


Kram

Nu kommer en hemlis...

ja nu ska jag avslöja något riktigt roligt...JAG HAR FÅTT EN POOOOOL...en skit stor, Chrille var inne o köpte den största polen som fanns..haha...han trodde ju inte att den skulle vara såå stor. Så nu ska jag bara ligga där hela dagarna när Charlie sover..såå skönt!

Dop uppdatering..


Presenterna som Charlie fick..Många pengar som ska in på sparkonto!
Tusen tack alla!



Dopklänningen


weee...högt upp i luften!!


Vänd på huvudet så ser ni Faddrarna + Päronen!


4:a generationer min sida


4:a generationer Chrilles sida


Trött o utslagen efter allt stohej..



Daddy´s head banger
Nu är jag döpt...


Har så många bilder på hela dopfesten och själva dopet men ni får nöja er med ett litet smakprov hur dagen var..

Dop, unga mammor, återträff...

Idag är det mycket att göra.. först ska jag o Eve till ungamammor det är länge sen vi var där nu..så det ska bli jättetrevligt att träffa alla igen. Sen i eftermiddag blir det återträff på MVC, vi som gick föräldrautbildningen ihop ska ju träffas igen så vi kan prata lite om förlossning och barnen. Ska faktiskt bli spännande!

Sen hade vi ju det här med dopet...
Det som inte fick hända..de hände. DET ÖSREGNADE. 1 timme innan prästen skulle komma blev det svart på himlen. Dopet blev inne i stugan istället, det gick ju lika bra trångt o mysigt. Men det var ju ändå en liten besvikelse. Jag hade ju hoppats och ville så gärna ha det nere vid ån...
Men men..man kan inte bestämma över vädret. Allt blev hur bra som hellst iaf. Charlie var så himla snäll hela tiden, sov för det mesta, så det var ganska skönt. Sen när vi kom hem så gick det inte att skak liv i honom så det var bara raka vägen ner i sängen för honom..stackaren hade väl haft en jobbig dag då alla ville klämma o känna på honom. Men så är det när det är dop ju...
Ett stort tack till alla som hjälpte till med dopet (farmor&farfar, mormor&morfar, gammelfarmor& gammelfarfar, Faster & Benjamin)

Tänkte lägga in lite bilder men det får nog bli ikväll efter att jag har kommit hem från vår återträff... så ni får minsann hålla er tills dess..=)
Kram

Babyfika

ja idag var vi hemma hos Malin och hade det jättetrevligt. Charlie sov ju mesta dels av tiden, men ibland är det faktiskt sköönt. Man får tid att prata och fika då...
Så roligt att träffa hela babyligan o deras mammor. Man har ju alltid något att berätta och ibland får man reda på lite nya saker.
Just nu är allt färdigt inför kvällens lilla grillparty, bara våra 2 gäster som ska anlända sen är det bara att starta grillen.
Fint väder idag oxå, jag håller på att dö av denna värmen, Charlie är ganska slö oxå..men snart blir det nog bättre. Men på ett vis hoppas jag så innerligt och jag ber till gud att vädret håller i sig tills på söndag. Jag VILL ha fint väder när vår lille son ska döpas!

Ibland känns det så konstigt, jag är faktiskt mamma till en helt underbar son som Chrille är pappa till. Vi har ett barn som vi har skapat. När ska man förstå att denna lilla söta killen faktsikt är av vårt kött & blod, som jag o Chrille har skapat. Som är gjord av vår kärlek? När ska man förstå?.....



Nu har vi träffat prästen..

Ikväll åkte vi upp till Brösarp för att träffa prästen. Blev lite grillat först hos Charlies farmor & farfar, smakade väldigt gott!
Sen kom prästen på besök, en riktig präst var det, gammal och väldigt "prästig" av sig. Ja det är en sån präst som man har respekt för...
Vi gick igenom dopet hur allt kommer att bli. Nu längtar jag faktsikt känns som detta kommer att bli en mysig stund med hela släkten. Det värsta är nog att jag, chrille, faster sandra och mobror Daniel måste läsa böner..hmm..hur ska detta gå..
Jag gillar inte att ha högläsning, men som tur är så har vi ju faktiskt fått våra böner så vi kan "öva in dessa" 

I morgon är det babyfika hos Malin. Ska bli jätteroligt att se hur hon bor. Nu har vi ju gått laget runt vi 4:a mammor som brukar träffas och sett hur alla bor. Det är alltid roligt att träffas då vi kan diskutera hur våra barn utvecklas och lite annat smått och gott.

Sen har min lilla skit börjat att sova riktigt bra på nätterna, inatt blev det minsann bara 1 mål mat, och det var kl halv 5 i morse..ska bli spännande att se hur denna natten blir. Tänk att dom blir så duktiga att skilja på vad som är natt och dag så fort..

I morgon kväll är det grillning hemma hos oss. Min bror och chrilles kompis Tobbe kommer hit, blir nog grillspett om jag gissar rätt på vad vi ska bjuda på. Det är alltid gott!
Kram


En gammal bild på charlie får det bli idag, söt som socker!!!

prova bärselen..

Nu funkar det när han kan sitta frammåt, han gillad einte att sitta bakåt och kolla in mot mig..men detta gilla han..=)






hipphipp hurra i dá är det Charlies 2 månaders dá

Jaja mensan Totte blir minsann hela 2 månader idag. Känns så konstigt att det redan har gått 2 månader sen han kom till världen.
Idag är det lika varmt som igår ute, det är riktigt härligt. Chrille åkte till stranden idag igen. Jag nöjer mig med att sitta här hemma och ta det lugnt. Städning av huset och en riktigt låång sovmorgon har jag hunnit med.
Charlie har blivit duktigare på att sova på nätterna nu, sista maten kl 20:00 igår kväll sen vaknade han inte förrän 01:30 för lite mat. Sen sov han fram till kl 05:00 i morse. Då var det jag som inte kunde somna om så jag tog med mig Charlie ut från sovrummet så låg vi och kollade på tv i 1 timme. Sen somnade vi om på soffan igen och sov fram till 9. Så himla skönt. Hoppas detta håller i sig att han sover lite bättre. Vi har ju faktiskt fått in rätt så bra sova/äta rutiner nu förtiden.

Måste bara få skryta lite om min kära sambo som e grymt duktig på att grilla. Igår blev det grillad lax som han även rökte i grillen. Blev super gott. Ikväll blir det vanlig flintastek, men det är gott det oxå.
Ska gå ut o väcka lillen som sover i skuggan där ute, han har sovit i 3 timmar nu och jag tycker ju gott att han kan vakna o äta lite. I denna värmen så ska ju dom små ha i sig vätska och det i form av att ammas/ersättning. Man får ju inte ge så små barn vatten ännu. Så nu får han minsann vakna och få i sig lite så han inte torkar ut...
Man nojjar ju sig lute när det är varmt ute, man vet ju själv hur mkt vätska man kan svettas ut på en dag och det resulterar ju i huvudverk...


charlies små fossingar!


Bruno har intagit skuggläge på trappan


Charlie vilar middag i skuggan


Kan äta....

...helt själv


Kram på er!

RSS 2.0