Godmorgon härliga lördag ;) frukosten är a...

img_3973 (MMS)

Godmorgon härliga lördag ;) frukosten är avklarad och vi ska snart göra oss klara för en förmiddag på stan. Vi tänkte åka lilla tåget och mysa på stan lite. Ikväll ska vi fira Sandra som fyller 25 år idag :)


Så här gick det..

Nu kommer det en korstare variant. Jag satt precis och hade skrivit hur mycket som helst om hur det hade gått med napparna.. och vad händer? datan hänger sig och jag var tvungen att starta om..=( Men jag ska försöka att få ihopa det nått så där..

Ja så här gick det när vi lämnade bort alla Charlies 22 stycken nappar.
Väl förberedda lämnade vi köpingebro med vännerna för en hel dag i Ystad med marknad och napp inlämning. Det gick väl inte riktigt enligt planen den dagen. Vi skulle ha fatt i heliumballonger som vi kunde knyta fast napparna i men det fanns inte en enda i hela ystad.
 Så vi fick ta till alternativ 2. Lämna in alla napparna i leksaksaffären och sedan låta Charlie och Nicole välja vars en leksak i utbyte mot napparna. Sagt och gjort ungarna gillade att springa runt och leta efter vars en leksak och napparna hängdes upp i trädet i taket. Där var massor av nappar och nappflaskor.
Kändes lite sorjligt att stå och kolla på det och veta hur många barn som har varit där och tagit det stora klivet att bli stora och lämna bort alla sina nappar.




Här är nappträdet där barnens nappar hängdes upp.

Sen hade vi kvar 4 st favvo nappar som vi bestämde oss för att gå ner till hamnen och göra av med. Vi gick ut på den långa nybyggda bryggan, allra längst ut...
Där fick Charlie kasta iväg sina sista nappar. Han var så stolt när han sa Haaajdåå ouupiissar.

Där kastar han napparna min stora kille =)


Charlie säger faväl..


ser ni napparna?

sen kom kvällen och nappen gjorde sig påmind, det var jobbigt att se honom så ledsen. Det tog 40 minuter innan han somnade på kvällen. Men det var inte så farligt om man jämnför mot natten. Han vaknade vid 1 tiden och var jätte ledsen han somnade inte om förräns 3 timmar senare. Han var rasande från början men tillslut kämpade han mot gråten, av saknaden som kom av hans bäste vän. Det skar i mig och liknelsen jag fick var nästan som en narkoman som behövde sin drog. Men jag gav inte upp oavsett hur ont i hjärtat det gjorde så visste jag att skulle jag ge med mig och ge honom nappen efter 3 timmar av gråt så blir det bara svårare nästa gång vi skulle prova att ta bort nappen. Nu eller aldrig...

Det var den natten som var jobbig. Sen har det gått som en dans på rosor. Inget tjat om nappen och inga sura miner.
Dock har vi ett problem kvar. Han brukar vakna på natten (även innan) och då tog han nappen bara och somna om..NU finns inte nappen där och det är jättesvårt att få honom att somna igen. Han vill att jag ska komma o hämta honom så han kan få sova i min säng vilket han har fått göra dessa nätter. Men jag vill ha min säng för mig själv ju..Har ni några tips???

Jag måste säga att jag är fruktansvärt STOLT över att vi har klarat det så himla bra och att Charlie har varit så duktig och stor kille som han har varit!


Charlie testar sina nappar för sista gånge...

img_2521 (MMS)

Charlie testar sina nappar för sista gången....


Myggjävel.. Jag e riktigt förbannad just n...

Myggjävel.. Jag e riktigt förbannad just nu. Har haft en jävla mygga i sovrummet som antagligen har varit riktigt hungrig eller så har den lille jävelen inte fattat hur man suger blod. Jag skojar inte när jag säger att jag har säkert 50 stick.. Ett på vardera stortå.. Vem sticker där lixom? Det kliar så sjukt mycket att jag inte vet vad jag ska göra. Ett tag funderade jag på att typ skära bort sticket eller strypa mina tår så jag slapp att känna. Sen har myggan fördelat resten på ben och rumpa.. Härligt! Idag är det dax att lämna iväg alla nappar :) det ska bli spännande att se hur det kommer att gå ;) Uppdaterar mer ikväll med bilder från dagen :)


Är ute på motorcykel tur med Nicole.. Just...

img_7040 (MMS)

Är ute på motorcykel tur med Nicole.. Just nu blir det kaffe paus ;) gottigott på kvällen :)


Charlie har fått ny leksakshylla :) prakti...

img_7348 (MMS)

Charlie har fått ny leksakshylla :) praktisk och billig :) finns på Netto för endast 179:-


Nappar..bappar..ouupppiiissss...

Vad man nu kallar det för...Charlie säger Oupiiss till nappen...

Jag är så jäkla trött på att höra tjatandet varje dag nu när jag går hemma med honom. Han tjatar om nappen från morgon till kväll så nu åker den bort... Eller inte nu närmare bestämt på tisdag.
Det ska bli skönt när det väl är gjort och han har kommit över den.

Han är över 2 år och jag känner att nappen bara finns där för att det har blivit ett beroende för honom. Jag ångrar att vi inte slutade med den när han var 1 år för då hade det gått lätt och smidigt tror jag..Nu lär det väl bli några dagar av rent helvete om jag gissar rätt..


Hur har ni andra gjort när ni slutat med napp till era små?

J
ag kommer att sluta rakt av ingen nedtrappning...Vi ska åka och köpa en helium balong...ni vet sån där som flyger upp i luften med nått roligt motiv. Sen ska napparna knytas på där och vi ska skicka upp dom till alla små bebisarna i himlen. Jag tror det kommer att bli en bra förklaring till charlie och att han själv får vara med och se när napparna flyger iväg..sen att han får en liten present efter...

Vi får väl se hur det kommer att gå..jag tror det blir mycket tårar och skrik om nätterna. Men jag har semester så jag behöver ju inte känna att jag måste sova direkt...





Bye bye nappar...Nu ska min kille bli stor..=)
Visst det skär i hjärtat men det är bäst för honom att att sluta..

Kan tillägga att han är grymt duktig med att använda sin potta. Idag blev det STORT i pottan..=) Så nu är han inte nån liten beis längre. Fast det lär dröja länge än tror jag innan vi vågar ta bort blöjan..en sak i taget men han gillar att kissa på pottan och gör det ett par gånger om dagen vilket jag är väldigt stolt över. Charlie är oxå stolt som en tupp när han kommer och visar upp vad han har gjort =)



Middagsvila efter en härlig förmiddag med ...

img_6360 (MMS)

Middagsvila efter en härlig förmiddag med nygräddade våfflor med sylt,grädde och jordgubbar till frukost hemma hos Eve o Nicole. Eftermiddagen ska spenderas med Malin o tuva. Vi ska ha en mini picknick om det inte börjar regna... Men just nu vilar vi oss :)


RSS 2.0