Fika med Carol

vaknade i morse och bestämde mig för att idag ska jag inte bara sitta hemma. Skicka ett sms till carol o fråga ifall de gick bra att jag o Charlie kom hem till henne. Väl där bjöds det på kaffe och sorbé så himla gott.
Carol va riktigt snäll och plockade fram alla sina "leksaker" till Charlie..hihii...så gulligt.
Det är apvarmt ute så nu när vi kom hem var det bara till att slänga av kläderna..
Ikväll blir det grillning igen, gud vad jag älskar sommaren. Så skönt att kunna sitta ute och bara ta det lugnt i värmen!

Chrille ligger på stranden och jobbar på brännan, jag är inte redo att visa mig på stranden ännu..kroppen är ju inte som förr efter att man fött barn. Men nästa år kanske, då är Charlie lite större oxå och kan njuta av att bada. Nu är det bara för varmt för honom....
Ha en bra dag
Kram


Charlie hemma hos Carol, hon har fixat fram massa saker till honhom!

Hemma och svalkar sig!!

mormor har passat älsklingen..

Idag var vi bjudna på middag i löderupsstrandbad av min mormor och morfar. Jag ville inte ha med mig Charlie av vissa skäl.. så Charlies mormor fick stanna här hemma och passa honom medans vi stack iväg och åt middag. Allt hade gått hur bra som hellst, dom hade varit ute på promenad, charlie hade sovit mesta dels av tiden hon var här, bajsa hade han oxå gjort...(duktig kille som passar på när mamma o pappa inte är hemma)
När vi kom tillbaka från middagen så var det uppsnyggat i trädgården, massa ogräs bortrensat och här inne var blommorna i fönsterna rensade från döda blomblad.. så skönt att det blev gjort. Jag har inte tid med sånt..tvätten, städning och middagslaging går före allt sånt där. Tack mamma!

Charlie fick oxå fina kläder av mamma/mormor


Bruno kom hem idag oxå, han har varit på "minisemester" i brösarp hos farmor&farfar. Det är så skönt när han får komma upp till dom och busa lite med deras hund , han behöver att någon har tid med honom oxå. Ibland är det lätt att "glömma bort honom"  och det känns inte bra. Men ju äldre Charlie blir och klarar sig lite mer själv ju mer tid får Bruno oxå..det är jobbigt att ha ett litet krävande barn och en hund som är lika krävande, men det går.
kram


 


Ystadfestivalen..

Igår lämnade jag och Evelina våra små sötnosar till papporna och begav oss in till Erika som oxå fick vara barnledig. Lite förfestande och sedan utgång till festivalen. Helt ärligt...FAN va kul jag hade igår. Detta behövdes. Det var så roligt att komma ut och träffa lite folk som man inte pratat med på år...

Men allt roligt har ju ett pris..idag sitter man ju här,
svart under ögonen efter gårdagens sminkning och allmänt trött och sliten till och med blåmärken efter karusellerna som vi åkte...

Ikväll är det pappornas tur att prova på "festival livet"  jag hoppas att dom får lika roligt som vi hade..

Nu är det mys som gäller med charlie han är på ett ljuvligt humör idag, glad som ja jag vet inte riktigt..bara helt underbart ljuvlig är han.

Som förr i tiden när jag festade så var det fram med damsugaren i morse. Jag vet inte varför men varenda gång jag har varit ute och festat och mår så där halvdåligt så bara måste jag städa huset...Ja jag är väl lite konstig men nu är det fint....
Ha en underbar dag kram!



Gammelfarmor & Faster på besök!!!

Ikväll kom Charlies gammelfarmor & Faster/gudmor på besök, alltid lika trevligt. Tyvärr hade inte min tid räckt till för att baka en kaka till kaffet så det fick bli After Eight istället. Charlie fick massor av fina kläder av gammelfarmor.. så himla snällt och gulligt av henne...

3 par byxor, 1 jättefin body som jag själv kollat på och strumpor!


Idag har jag och min Mamma varit på stan för att fixa lite till dopet, vi fick beställt tårt deckorationer, köpt blått fint band till dopklänningen, lite sprit handlades till festen och sen blev det minsann fika på Hartmans oxå.
Ja för att inte glömma så var vi och kollade på kläder till Charlie som han ska ha efter dopet. Hittade en super duper söööt body inne på Liten, mindre minst. Men några byxor hittade vi aldrig så det skulle mamma ner och kolla i morgon. Jag vill ha ett par ljusblåa byxor..tycker ju inte att det ska vara så svårt..men Ystad har så tråkiga kläder..


Charlie härligt glad i bilen...



I morgon blir det till att stiga upp tidigt, mycket ska fixas. Jag måste åka in och storhandla på Willys i morgon bitti innan alla pensionärerna ger sig ut..Det är ju trotts allt fredag och det brukar krylla av folk om man handlar vid lunchtid..så jag väljer att stiga upp tidigt och ge mig hemmifrån innan 9..

Sen blir det till att göra sig i ordning till kvällens "bravader" Jag ska nämligen för allra första gången ge mig ut och festa... Ja ni hörde rätt, jag ska till Ystadfestivalen med några vänner..utan man o barn..
Det är dax att komma utanför köpingebro och äntligen hitta på något. Nu har man ju trotts allt varit gravid i 9 månader, fött barn och suttit hemma med lillskiten i snart 2 månader..nu är det MIN tur att roa mig en kväll..
Men klockan börjar bli mycket och det är snart dax att krypa ner i sängen för en kankse helt underbar natt..eller en alldeles förfärlig... vem vet..det återstår att se. Men Charlie har varit vaken mer eller mindre hela eftermiddagen och kvällen så jag tror att han kommer sova som en prins i natt..vi behöver det alla 3..
God natt mina kära...



Onsdag...

Ja idag är det som sagt onsdag, det händer inte mycket. Solen skiner ju ute men det blåser förskräkligt i köpingebro.. så vi har en slappe dag inne idag. Jag tvättar & tvättar det blir ju massor med tvätt när man har barn. Charlie ligger just nu och sover i sitt babygym efter att ha gnällt en bra stund så somna han äntligen.

Igår var det babyfika hos eve. Malin med sin lilla Tuva, Jessica med sin lite större Leia och Eve & stora nicole som är äldre än alla de andra små bebisarna.
Hinner inte blogga just nu ska hänga ut mer tvätt för det torkar så himla bra ute idag..
Jag bjuder iaf på några bilder på Charlie...


Så här hittade jag Charlie..kräkbebis!


Tränar nacken..


Den mjukaste bebisrumpan som finns..

nu har jag kommit på..

...Hur jag ska kunna sova lite mer på natten.
Det är så att Charlie har börjat vakna vid 3-4 tiden och vill inte somna om utan ligga o leka istället. Jag är som tröttast då känns det som och det är inte så lockande att behöva stiga upp varje morgon vid den tiden för att sitta uppe i 1-2 timmar och sedan gå o sova igen. Det förstör så mycket av dagen. Så nu har Babygymmet flyttat in i sovrummet..när charlie vaknar så åker han ner i det och vips har jag en glad unge som ligger o leker snällt där i 1 timmes tid, sen  säger han till när han vill ha mat och sen är det till att sova igen. Så skönt jag kunde faktiskt sova under den tiden han låg och lekte. Nu är där säker folk som tycker att detta är rena rama latheten, men en utvilad mamma är faktiskt en Glad mamma!
Chrille jobbade natten så babygymmet var placerat på hans sida av sängen så jag kunde ha koll och så Charlie kände sig trygg med att veta att jag fanns där, även om ögonen var stängda..hehe!

Idag är det midsommardag, exakt 1 år sedan jag gick på jobbet och hade ont i magen.. Det onda var ett misfall så idag tänker jag lite extra på att Charlie faktiskt har en "storebror eller stora syster" i himeln. Är lite nyfiken på hur det barnet hade varit & hur det hade sett ut, om det hade liknat Charlie.. frågorna är många!
Kram

Idag bjuder jag på en nybadad kille...

skorvbehandling pågår...

Ja idag är 2:an gången vi behandlar Charlies skorv..kleta in huvudet med vasselin, mössa på o låta värka en stund sen bada av o skrubba lite lätt på huvudet...
Charlie gillar det inte.. men han har faktiskt inget val...
Idag åkte vi (jag, Charlie, Evelina & Nicole) till Bo Olsson jag fick inhandlat en näsfrida så jag kan hjälpa Charlie att andas lite bättre. Stackaren har hela näsan full med snor.. Men han har varken feber eller är på dåligt humör för den saken skull, vilket är väldigt skönt!

Söööt


Nä nu är det inte roligt längre


Bada är såå skönt


En stund iaf...


Men inte hur länge som hellst..

Nu hoppas jag att skorven försvinner, igår och idag har det sett hur fint ut som hellst, så jag hoppas att det sista åkte nu ikväll.. Som ni ser så tycker inte Charlie om denna behandling, även om han inte har ont av den så är det inte roligt att behöva ha mössa inomhus bara för att vi inte ska ha vasselin överallt.
Nu är det snart nattinatti för våran del.
Kram

Gladaste ungen i köpingebro...JUST NU..

Ja jag får sitta här vid datan passa på att uppdatera bloggen, kl är just nu 04:35..har varit uppe sen 03:50 då Charlie bestämmde sig att detta var morgon och inte ville sova längre. Så nu sitter jag här..Charlie ligger i sitt baygym på golvet och bara skrattar åt alla leksakerna där hänger..han har hållt på så i 30 minuter nu.
Han är dessutom skit förkyld och får knappt luft genom närsan, men det har vi näsdroppar åt.

Sängen den kallar men jag får nog räkna med att sitta här en bra stund till.. Bilden nedanför skulle passat bra...
SOV MIN LILLA CHARLIE...mamma är trött!



BVC + skorvbekämpning

Stora killen ju...5980gr & 59,5cm lång, första mätningen gav 60 cm men såg nu i boken att det blev 59,5 cm..wow säger jag bara han växer och blir riktigt stor. Läkarundesökningen gick hur bra som hellst oxå, jag trodde han skulle börja gråta när läkaren skulle kolla höfterna på honom men han var lika glad fastän hon klämde och drog allt vad hon kunde..

Nu ska skorven bekämpas som han har fått, på några fjuttiga dagar har det kommit..så nu ska det bort, han ska ju vara fin i sitt hår & på huvudet när han ska döpas.

Här ligger dunderklumpen utslagen efter läkarbesöket på BVC

börjar närma sig..

Ja dopet börjar närma sig med stooora steg nu. Mamma har fixat fina servetter till dopet, tårtorna har vi bestämmt vilka vi ska ha, bara fixa fina dekorationer till dom...sen måste vi ju bestämma allt annat som oxå ska göras, maten, hur dopet ska gå tillväga, prata med prästen.
Dopskål och kanna att hälla vatten har Charlies gammelfarmor fixat, kommer att bli så fint där nere vid ån. Hoppas innerligt att det blir fint väder bara. Annars vet jag inte riktigt hur det ska bli.. Kyrkan e ju bra då om det hade regnat men nu när vi valt bort den så gäller det att hålla tummar o tår för riktigt fint väde.

Förkylningen håller i sig än idag, men så länge jag inte har feber så känner jag mig rätt så pigg ändå. Har som tur är fått lite sovmorgon. Chrille tog Charlie i morse & steg upp lite tidigare så jag fick sova en timme till..så skönt ibland. Även om man bara går hemma om daganra så är sömnen ändå så viktigt för att man ska kunna vara pigg & glad...

I eftermiddag bär det av till BVC för vägning mätning och läkarundersökning. Ska bli så roligt att se vad Charlie väger just nu. Han har ju blivit riktigt stor på ingen tid alls. Trodde inte så små barn växte som ogräs.. men tydligen så gör dom det. Sist vägde han 5270 gr, det var för lite mer än 2 vecko sedan..
Igår kväll var vi oxå på BVC men det var mamma träff med babymassage och äntligen så låg Charlie helt stilla och bara njöt av att få massagen..Förra gången ville han inte ha nån så det vara bara att sitta och kolla på när dom andra mammorna masserade sina små barn.
Kram!


Charlie börjar likna pappa mer o mer för varje dag som går..

Foto...

Lägger bara in lite bilder idag, mår inte så bra och har inte tid att skriva..

Här syns den fina bodyn jag fick till
 charlie av gammelfarmor när jag
var gravid!

Leker..

Gladskiten!

Som ni ser har Charlie fått ett babygym av mormor& morfar.. vet att Ingbritt (gammelfarmor) ville köpa detta till Charlie i dop present.. men en annan sak som står högt på önskelistan är en sängmobil, han älskar att titta på saker som rör sig..
Kram!

tråkiga söndagar...

Jag vet inte varför men söndagar är nog veckans tråkigaste dag, även om det är slutet på veckan och en ny ska börja så är allltid dagen så himla lång..
Vi har inte gjort ett smack idag..gick förbi Evelina sen hem igen..sen har vi bara sovit bort dagen känns det som.
Jag tror att jag håller på att bli sjuk, kanske en vanlig förkylning eller så är det nått mer som står i kroppen för jag känner mig inte så bra.
I morgon är planerna att vi ska åka och hälsa på Carol och kolla på hennes nya lägenhet, men mår jag så här så blir det nog en lugn dag hemma.
Charlie har iaf varit riktigt snäll idag, sovit mycket och de stunder han har varit vaken har han varit glad och nöjd. Vaknade i morse av att han låg och log...såååå söt. Det är så mkt roligare nu när han hänger med & man kan prata med honom o att han svarar med sitt leénde. Ska försöka fånga de med kameran en dag.. Men jag har ju den nästan aldrig med mig..får bli skärpning på de i fortsättningen.
Hittade denna "fina" bilden på 3 tjockisar som bara väntade & längtade efter sina bebisar..nu när alla 3 barnen är ute så har det blivit mamma barnträff istället för "tjockisträff" inte klockt så stor man var..haha..
Ha en underbar kväll kram!

Malin, jag & jessica


Charlie i sina nya fina pumaskor, visserligen förstora med sååå fina!


mobilbilder + picknick

Idag har vi (jag &Charlie) varit på jobb picknick, vi har en sån varje år innan alla går på semester. Gud vad jag INTE saknar mitt jobb, samma tråkiga människor som jobbar där..samma stämning, samma skitsnack..ja ingenting har förändrats!
Tömde min mobil på bilder igår..hittade några "godingar" Dom allra första bilderna som togs på Charlie på BB som vi skickade till våra nära & kära. Sen en massa andra på sötingen.
Nu är det snart sängen som gäller, är grymt trött efter en riktigt jobbig natt då Charlie ville äta hela tiden. Fick vara vaken många gånger för att ge honom mat. Ibland önskar jag att tiden ska gå fort så att han kan bli stor och lära sig att sova hela nätter, men det är ändå få gånger, för han är ju faktiskt världens mysigaste lilla goding. Just nu ligger han och sover, hoppas han gör det en stund till så jag hinner sova lite jag med.
Kram








Dop...

Nu är det bestämmt när det ska bli dop...Söndagen den 5 juli ska Charlie Ralph Lindström döpas i Brösarp. Jag hoppas det är fint väder den dagen för vi ska nämligen inte ha ett kyrkodop, prästen kommer att döpa charlie nere vid ån som slingrar förbi farmor o farfars hus..

Idag har vi varit inne på unga mammor, många koppar kaffe och riktigt god rabarberpaj bjöds det på idag.
Har inte tid att skriva just nu, måste ordna kvällsmaten i och med att Chrille ska jobba natt så får vi äta lite tidigare..får jag tid så uppdaterar jag ikväll..
Kram






Charlie sover gott i sin nya gunga "Graco sweetpeces"


Fisen


Mat är ju bara sååå gott!

Skönaste Natten...

....som småbarnsmamma är man faktiskt inte så pigg längre. Jag kan somna stående nästan. Eftersom man varken sovit särskilt bra när jag var gravid iaf dom sista 3 månaderna och nu sen Charlie kom till världen så har man bara gått o längtat och längtat efter en hel natts sömn.
 Lillskiten vaknar ju med 2 timmars mellanrum och ska ha mat, dag som natt..han är grymt snäll i övrigt och sover hur bra som hellst när han väl sover. Men så inatt hände det...
HAN SOV... från 23:30-04:10...jag var helt chockad och fick nästan nypa mig själv i armen för att se om det var på riktigt..eller om det bara var en dröm...
Sen åt han och somnade om mitt i maten och sov till kl08:00..
Jag vågar inte hoppas på att denna natten kommer att bli lika bra som förra...men ´Å andra sidan så är jag ganska utvilad efter att ha legat på soffan och sovit mer eller mindre hela dagen. Snacka om en latis söndag!
Nu ska Charlie bada, sen är det i säng för min del, chrille får ta "kvälls skiftet" medans jag får några timmars sömn själv i sängen.. vilket kan vara ganska skönt.
Ha en bra söndagskväll kram!


Nödvändigt/Onödigt?

Vi får väl se. Just nu står den och glänser lite snett framför tv:n i vardagsrummet.. Jag kände att jag bara var tvungen att ha en sån till Charlie. Visst är den söt. Massa "finesser" har den oxå. Många ljud, vibrator, skönt gungande i 6 olika lägen, och det bästa av allt man kan koppla in mp3:an OXÅ!!!
Jag hoppas att Charlie kommer att älska den lika mycket som jag gör. Fick tjata lite på Chrille innan idag..men eftersom vi har kollat på denna skönhet ända sen jag var gravid så kände vi väl båda att nu eller aldrig..haha..så vi körde iväg och köpte den.
Åh vad jag är glad för den!


Sista magbilden

Vi satt o pratade bebis/gravid snack ikväll oxå..och gud jag saknar faktiskt att vara gravid, spänningen o förväntan som man hade...
Men graviditeten är bara en försmak på vad som komma skall..


Trailer Trash party

Har precis kommit hem från världens roligaste fest, en trailer trash party som Stoffe & Matilda ordnat. Charlie va så snäll och sov hela tiden från halv 3 till kl 9 på kvällen..snällaste ungen som finns att ha med på fest. Vaknade o åt endast sen somnade han om snabbt igen.
Chrille & jag vann bästa "trash klädsel" vilket var ganska otippat då vi kom på vad vi skulle ha på oss ca 1 timme innan vi åkte till festen... här kommer lite bilder på hur vi såg ut innan vi gick iväg på festen....


Jag & Chrille

Jag & Evelina

Lycka

Idag bjuder jag på lite bilder. Har inte tid att skriva något. Är nämligen ensam hemma med Charlie efter som pappa Christian är på SwedenRock festivalen för att spela med sitt band där. Men idag har vi hunnit med att vara på "unga mammor" och sen kom Charlies gammel farmor hit för att mysa lite med lillen. Väldigt trevligt med lite sällskap!
Kram//Martina
 


Charlie sover i skuggan på Ystads djurpark


Gammel farmor myser med lillen


Mammas Lycka!


Ögongodis


Får en puss av mamma


Leker

Då har man skaffat blogg...igen

Bloggat har jag gjort förr, men det har runnit ut i sanden efter ett tag..
  Men nu har jag ju all tid i världen att blogga om min älskade familj. Allra mest kommer bloggen att handla om Charlie, han är ljuspunkten i livet just nu, det kommer han alltid att vara!

Dagen idag har bjudit på några urgulliga leénde från lillen, han har just börjat att le lite smått. Både jag,Chrille & Farmor har fått oss några fina smile. Jag bara längtar tills han blir lite större/äldre och man kan få ordentlig kontakt med honom. Fast jag skulle aldrig någonsin vilja byta ut denna tiden iheller, han e ju den sötaste bebisen i världen, men det tycker nog alla mammor om sina små gullungar.
I morgon bär det av mot ystad till unga mammor, ska bli riktigt roligt, Malin och hennes lilla tuva kommer ju oxå dit för första gången. Charlie gillar sångstunden, även om han är så liten ligger han oftast bara tyst på golvet och lyssnar när alla mammorna sjunger för barnen.
Tänkte avsluta med några fina bilder på gullet
Kram!







Mamma & Pappa

Förlossningen!

Här kommer min berättelse när lilla Charlie föddes.
Vi hade firat valborg på kvällen, gick en rask promenad till nybrostrand för att titta på bålet som skulle tändas kl 20:00. Efter det blev vi in bjudna till Christians mormor & morfar på en kopp kaffe. Kvällen avslutades och vi gick tillbaka hem för att  sedan gå till sängs vid 23 tiden. Jag vaknade ett par gånger under natten för att gå på toa & kissa. Sista gången jag var upp väckte jag Chrille på skoj o sa till honom att jag har mensvärk i magen tror kl var 3 då. Mensvärk hade jag ju haft i närmare 2 veckor, och tyckte att det började bli lite drygt.
Jag hann att somna till en liten stund och vaknade igen lite innan 4 av att jag var jättekissnödig. Gick upp på toa men inte kom det något, tyckte det var lite konstigt, så jag gick och lade mig igen. Jag han dra täcket över mig när jag kände att det blev alldeles vått mellan benen.
Snabbt reste jag mig upp och visst var det vattnet som hade gått, då forsade det ner på golvet. Jag väckte chrille o sa att vattnet hade gått.
Han sa bara okey, och drog täcket över huvudet igen. Jag stod där och fick säga till 1 gång till men älskling vattnet har ju gått, vi ska ju föda barn nu.

Kroppen blev lite skakig, för nu var det ju på riktigt. Vårt barn skulle ju komma den dagen, eller kanske dagen efter. Som först föderska visste jag ju att det kunde ta lång tid innan bebisen ville komma ut. Man hade ju hört historier om att det kunde ta många timmar, ibland flera dagar, så jag var inställd på att möta vårt barn på kvällen tidigast.

Jag ringde iaf till förlossningen och fick prata med en barnmorska som heter Eva, hon sa till mig att ta 2 panodil och sedan gå och lägga mig, för jag behövde vara utvilad tills det drog igång på riktigt. Jag hade ju inga värkar så vi sa hejdå och hon sa till mig att ring igen när det börjar göra ont eller om jag började blöda.
Sagt och gjort reste mig från toa stolen som jag suttit på när jag ringde och såg att det var blod i toan.
Fick samla lite mod så jag ville väntade några minuter kanske 10 minuter innan jag ringde igen, ville inte vara jobbig och ringa stup i kvarten.
Under dom 10 minutrarna fick jag kraftiga värkar som gjorde sjukt ont.  Dom kom hela tiden nästan, men varade inte så länge. Jag hade ju oxå hört att var det riktiga värkar så skulle dom hålla i sig upp mot 1 minut. Men detta var mer än jag klarade av. Jag ringde till Eva på förlossningen igen och bad om att få komma in, mest för säkerhets skull på en kontroll.

Jag skickade iväg Chrille, så han kunde lämna Bruno hos sina föräldrar och ta med bindor till mig. Under tiden skulle jag packa ihop det sista till mig själv som jag skulle ha med till BB.
När Christian kom tillbaka så satt jag fortfarande kvar på toastolen, värkarna var så starka och jag tyckte att det tryckte på nått så enormt mycket att jag inte kunde resa mig upp.
Lite innan 5 körde vi in till förlossningen och blev inskrivna kl 05:00

05:20 bad jag dom känna hur mkt öppen jag var för det tryckte så mkt att jag knappt kunde hålla emot, det var riktigt jobbiga värkar tyckte jag och såg inte fram emot dom kommande timmarna med så starka värkar. Jag tänkte att hoppas jag har öppnat mig 1 cm iaf, så jag slipper åka hem igen, för jag klarade inte av smärtan.
Men efter att Eva hade känt så sa hon bara att du ska krysta nu, du är fullt öppen...
Jag kände hur tårarna började rinna och snyftade fram att jag ville ju ha eda (epiduralen)..
Istället blev jag serverad en lustgasmask. Det var vad jag fick klara mig med. Inte för att den hjälpe så mkt mot smärtan, men det var skönt att fokusera på andningen i den. Vid den tidpunkten låg Charlies huvud i bäckennivå, och jag fick lov att börja krysta.
Jag låg i sängen och det gjorde enormt ont i höfterna varjegång jag hade en krystvärk. Eva tipsade om alla möjliga ställningar, jag provade att flytta runt i sängen. Jag låg på rygg, på sidan och stod lutad över ryggstödet på sängen. Men ingenting hjälpte. Efter några smärtsamma timmar i sängen så var det barnmorskebyte. Birgitta kom in och tog över. Hon frågade ifall jag ville prova att sitta på pallen..sagt och gjort kl 08:00 satte jag mig på pallen, chrille satt på en stol bakom mig och vilken befrielse det var för höfterna som gjorde så ont. Jag krystade & krystade, och äntligen kom huvudet ut, vilken känsla & befrielse det var. Sen tog det en lång stund, kändes som en hel evighet innan nästa krystvärk kom och ut kom lilla charlie, 08:13 han skrek genast. Birgitta gratulerade till den fina sonen vi fått.
3850gr & 52cm lång. Helt perfekt och underbart söt.
Från att vattnet hade gått tills Charlie var ute gick det 4 timmar. När Birgitta ringde 1 vecka senare och frågade hur jag mådde så sa hon nästa gång du ska föda barn åker du in direkt när vattnet går!
Jag har säkert glömt en massa men i det stora hela så är det så här min/vår förlossning såg ut, det var värt varenda sekund av smärsta.
Charlie är det vackrste vi har gjort!


 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0