Gott nytt år..

Ut med det gamla året 2009 och in med det nya 2010...
Inga löften kommer att ges detta året..för jag håller dom ändå aldrig. Men en sak som är säker och det är att ikväll kommer det att bli ruskigt roligt. Macke, Kotina & lille Milton kommer hit och firar in den nya året med oss. En massa matlagning har förberetts idag, städning och ja jag vet inte allt.. Men jag hoppas nu bara att allt går enligt planerna..

Charlie ska få se raketer för första gången och det kommer att bli en promenad ut i det kalla fina vädret vid 12 slaget för att fira in den nya året med våra vänner.

Så nu önskar vi ALLA som vi känner ett riktigt gott nytt år. Hoppas alla får en lika trevlig kväll som vi kommer att få med skumpa och kramar!
 Kram!




Hemsk dag som blev bra ändå...

Usch säger jag bara...vilken dag. Chrille vaknade tidigt i morse då han skulle till jobbet..INGEN värme i hela huset..elementen var iskalla och det var verkligen askyligt här.. Kollade värmepannan i källaren och den var sten död.. Efter måååånga telefon samtal hit o dit så fick vi tag på en som kollade pannan och en elektrikor och felet var så enkelt så det var en säkring som hade gått.. Men man blir ju skraj när sånt här händer..Det är mycket pengar det handlar om så man vill ju att sakerna ska hålla.
Men nu är allt fixat och vi har varmt och skönt här igen...

Sen så har ju Malin & lilla Tuva varit här hela dagen. Jätte trevligt med roligt sälskap både för Charlie och för min del. Så det har blivit en promenad och massa kaffe och snack..=) Som vanligt!

Nu väntar jag bara på att chrille ska komma hem från jobbet så vi kan åka till stan och handla lite nyårs kläder och mat..

Kanske uppdaterar senare..just nu hinner jag inte mer..ha en bra kväll..!


vad har hänt med alla mina kära läsare?

ja vart har ni tagit vägen..? eller rättare sagt era fina komentarer som är så roliga att läsa...Det är ju många här inne varje dag men aldrig någon som skriver längre...

Hmm...kanske så är bloggen tråkig?..får kanske tänka om både 1 eller 2 gånger då..hihii....


Lååång dag!

Det har det varit idag. Charlie ville inte sova längre än till 06:00 i morse..jättekul... Så det var bara att palla sig ur sängen. Sen kom Malin & Tuva hit och det blev en väldigt lång dag med massa snack, lek & kaffe för vår del. Hur trevligt som helst.



Vi har nog världens snällaste barn för så här fint satt dom och lekte huuur länge som helst innan vi mammor oxå blev lite leksugna och hjälpte till att leka!


Har ni sett Charlie små risgryn?


Söta Tuva


Tuvas små risgryn..=)


Rallykillen som körde rallylopp i köket medans jag lagade mat..fram och tillbaka...om och om igen...

Tack för idag Malin alltid lika roligt att träffa er.. =)


Nya bilstolar...

Ja just precis idag blev det en sväng in om till Babyland. 2 st helt sprillans nya stolar inhandlades..blev ett dyrt kalas men det är väl värt pengarna för att Charlie ska få åka säkert i bilarna!


Stolen i Chrilles bil grå,svart & gul


Och stolen i min bil som blev beige & svart (ser brun ut men det är nog bara bilden som blev lite kass)...snyggt!

Blev även en tur till Ikea där det försvann lite pengar på grejer som behövdes....



God morgon

Idag blev det verkligen till att stiga upp tidigt. Efter allt julfirande så hade vi en mysig kväll hemma igår. Och Charlie somnade redan vid 18:30... istället för att vara uppe halva kvällen som han har varit nu i juldagarna. Skönt att han fick sova ut lite..även om det blev en tidig morgon för min del..=( Men men vad gör man inte för sitt barn.

Ja och så möttes jag & chrille i dörren när jag varit uppe en stund så kom han hem från en helkväll/natt "rocknight" haha..så nu snarkas det fint inne från sovrummet.

Nu är det bilstols jakt som gäller.. så i morgon beger vi oss till malmö för att hitta den perfekta stolen till Charlie så han kan åka tryggt och säkert!

Får bli allt för nu..Kram!


Julfirande nr 2

Igår på julafton var det julfirande hemma hos mina föräldrar. Som vanligt så äter man föööör mycket mat så man blir helt "mätt & trätt"..haha..
Charlie fick många fina klappar även här..
Bilderna får tala för sig själv idag med...






Tusen tack än en gång för alla fina paket som vi fått..speciellt moccamastern =) Så jag kan göra gott kaffe =)


God JUL...

Nu är julfirande nr 1 avklarat. Vi hade en super trevlig dag/kväll i Brösarp hos Charlies farmor & Farfar. Och som ni redan kankse har räknat ut så har Charlie fått flest klappar i år..och det är han värd =)
Så sjukt många julklappa..hiihiii..så roligt!

Så jag uppdaterar med bilder från kvällen och alla julklapparna som han fick igår...
        

      

     

     

     


I eftermiddag/Kväll blir det jul nr 2 med Charlies mormor & morfar så det lär bli ett inlägg till i morgon med resternande julfirande/klappar...
Tusen tack för en jättetrevlig kväll igår och tack för alla våra fina klappar!

snart jul...=)

Julen närmar sig med stora steg.. Ska bli underbart att fira jul i år. Detta året är man inte så nyfiken på vad man själv ska få i julklapp utan vad Charlie får..(om han nu varit så snäll så tomten vill ge honom något) haha...

Idag har Malin & Tuva varit här och busat och druckit kaffe. Så det blev lite bilder på barnen...



En nyvaken Tuva


Tuva igen med rosiga kinder


En bild från igår då Charlie inte fick vara med på bild idag...

Charlie & Jag önskar er alla en God Jul..ska försöka uppdater i morgon kväll när vi kommer hem från Julfirande i Brösarp hos Charlies farmor & farfar!


Boel test på BVC

Ja som rubriken lyder så har det gjorts ett Boel test på Charlie idag. Gick hur bra som helst.. klart!
10520gr och 75 cm lång..

Idag har varit en sån där långtråkig dag..Inget roligt alls. Men i morgon hoppas jag på en bättre dag..och snart är det dessutom en massa julfirande som gäller...Detta året är det extra roligt..vi har ju en liten Charlie som aldrig har firat jul innan..


snö kaus...

Guuud vad det snöar. Så jäkla mysigt.
Jag älskar snö..är som ett barn när det snöar...









Bruno är dock inte lika begeistrad av all snön..han råkar just hata all snö som har kommit...Tråkmåns!!!
Idag har det snöat exakt hela dagen..Underbart!


vinterfika i köpingebro =)

Som jag skrev innan så blev det inte någon malmö tur utan det blev till att stanna hemma. Eve kom förbi med Nicole istället.
Efter som våra små barn var ganska dryga idag så blev det en tur till Bo-Olssons... ut i vintern.. Men det var väldigt roligt och jag fick köpt min allra sista julklapp som jag ska ta med mig till jobbet på måndag. Så nu är allt fixat och klart.

Nicole fick hårsnuddar idag..hon har ju börjat få långt hår så då passar det bra med söta snuddar..=)


fina toffsar va?..hihiii.....


NickaKlickan


River ner och förstör..jäkla ungar...


Tagna på bar gärning.....

Nu är det fredagsmys som gäller..


Snö...

fy fan va de snöar ute...

Idag var det meningen att vi skulle åka till Malmö med min mamma, men i och med att det snöar så pass mycket så blev det inget. Det är inte värt att ge sig ut i detta vädret..

Därför blir det till att stanna hemma istället och ha det bra i värmen framför brasan!


Julfest & en ledsen Charlie

Kvällen har vi tillbringat inne på Unga Mammors julfest/julavslutning.. Där serverades julmat som vi faktiskt själv har lagat under hela december.

Charlie är inte sig lik längre..gråter och gråter... Men det är för att det ploppar upp fullt med tänder. Stackaren har nu 2 tänder till på gång. Framtand nr 2 är på väg ut & tand nr 2 i underkäken oxå...
Men nu sover han som en stock och jag hoppas att han sover bra i natt. För idag har det INTE blivit mycket sömn för honom.

Lägger in lite bilder från i förmiddags och julfesten nu ikväll..



Skulle passa att vara flicka va? Ganska sööt =)




Kladdfisen.....



Alla små söta barn..dock fattas några..

Tand nr 2...

Nu har även en framtand tittat fram och vi har fått en tandgnisslare =)

Gnäll, gnäll och åter gnäll...Det måste verkligen göra ont att få tänder. Tycker jättesynd om lilla Charlie.

Igår hade vi en jätte trevlig  kväll på Teatern i Ystad. Carina min svärmor fyllde år och bjöd oss på konsert med Sara Löfgren och Staffan Hellstand. Dom sjöng jättebra. Innan dess var det lite mingel med tappasbuffé och ett glas rött.



Ikväll blir det en lugn kväll hemma med god mat och film. Vi måste ladda krafterna tills i morgon då det blir en dag full med trevligheter. Milton ska döpas och efter det blir det julbord som min mormor & morfar bjuder på...






Hos Nathalie & Ariella..

Har precis kommit hem från Charlies nästkusin Ariella och hennes mamma. En givande och trevlig kväll har det varit. Förutom att Charlie har varit jätteledsen, vilket han sällan brukar vara.

Det blev även julklappsbytning och Charlie fick en skit häftig NallePhu honugsburk av Ariella...så himla söt...



I morgon kommer tjejerna hit på fika och prat. Det blir nämligen babyfika. Får kankse kalla det för mamma fika nu..för barnen är ju inga bebisar längre...=)

Vackraste Bruno...

Igår morse kom min vackra Bruno hem igen..så nu är det ingen semester för vår (min) del...Städning varje dag..Hundar skitar ju ner ganska så mycket..iaf min vackra Bruno!


Godmorgon Torsdag

Ont i halsen till tusen idag, kliar, retar och ja allt möjligt. Hade jag kunnat kapa av denna lilla bit som håller uppe huvudet hade jag gjort de för 2 dagar sedan. Men det är bara att stå ut. Det blir ju bättre....det är dessutom bara på morgonen det är så här oxå..

Torsdag idag och dagen bjuder på ett julbord på jobbet först. Sen en sista vända hem till mina föräldrars hundar för att släppa ut dom innan det är dax att åka hem till Nathalie & Ariella för att fördriva tiden medans Chrille åker till malmö för att repa med sitt band. Ska bli roligt att träffa tjejerna igen ganska länge sen sist. Ariellas lilla julklapp ligger fint inslagen här och ska självklart få följa med dit =)

Ikväll kommer mina föräldrar hem igen efter att ha varit i Egypten och haft det skönt..Fuskigt kommer säkert att vara hur bruna som helst.
Men nån ska ju ha det skönt...

Nu är det frukost som står på programmet sen blir det till att göra i ordning här hemma, så det är fint när vi kommer hem i eftermiddag!


Min lilla julklapps tjuv...undrar om dom kommer att vara lika roliga på julafton som dom är nu...



Han har sagt sitt första ord...

Och gissa vad det är?? NÄ inte mamma..utan PAPPA det är väl konstigt här har jag gått hemma i 7 månader och traggat hela dagarna med att nu ska mamma göra mat till dig, nu ska mamma bada dig, nu ska mamma byta blöja..och vad händer jo han säger pappa istället för mamma..Jag känner mig blåst..hahaa

Nä mamma kommer väl senare. Tycker ju själv att han har sagt det en x antal gånger..men nu kom det klara tydliga pappa istället. Men fint lät det iaf

Idag har jag jobbat..skit tråkigt..men det har ändå varit skönt att komma hemifrån lite ibland..
Och föresten här är nog 100 grader varmt i vårt hus..Vi (jag) eldar nämligen i brasan och jag lovat att man svimmar snart så varmt det är..men ändå skönt...

Tänkte lägga in några bilder som skulle ha kommit tidigare i veckan...men eftersom jag inte haft tid så har det inte blivit av....


Charlie och Tuva när vi fikade i söndags


Så här glad blir man när man får smaka på macka för första gången..


mmm gott =)


Min sötunge...


Nu ska vi hålla kväll, Charlie sover och vi ska kolla på tv och äta godis =)








Lussebullsbak =)













Tadddddaaaa...vad tycks? Visst har vi varit duktiga idag..haha....

Lussebullar & Kaffe

Ska snart bege mig till Eve för lite lussbullsbak...Även Carol kommer dit och sälskapar oss =)

Uppdaterar senare idag med bilder...

Glöm inte att rösta på vems hus som är finast..Vinnaren får ett utav husen..haha...



Pepparkakshus....Tävling vems är finast???


Eves kladdiga hus....



Tappade ena sidan i golvet så den gick i tusen bitar...Som tur är finns Karlsons klister...


Farmor du satte blöjan på fel håll..haha..Tack för bra barnvakt medans vi roade oss..=)


Mitt fiiiiiiina hus....


Eves kladdhus..haha....

Så nu vill vi veta vems blev finast????

min duktiga kille...

Stor & Stark....
Nu ikväll var vi iväg och fick Charlie vaccinerad mot svininfluensan. Ända Chansen och den ville vi inte missa..Så nu hoppas jag att det räcker med alla dessa jävla sjukdommar som sprids i hela världen.

Är sjukt trött, och känner mig så där..

Tog några bilder på Charlie när han stod och pillade med filten på benpallen..
Så sött..




Sen har det varit strykande åtgång på apelsiner..Charlie älskar apelsiner..så han har fått låna Nicoles nät som han kan suga på..jättesmart grej..




Allt för nu..ska bädda ner mig i soffan med Charlie och hoppas att han vill mysa lite
Kram


Charlie 7 månader

Ja idag är det 7 månader sen lillkillen kom till världen. Helt sjukt vad tiden går fort. Och stor har han blivit oxå.

Julfoto är tagna så nu väntar vi på att dom ska komma med posten...



Blir en snabb uppdatering nu bara för det var så länge sen jag uppdaterade här på bloggen. Men det har inte funnits tid till det...

Alla julklappar är inhandlade och inslagna så nu längtar jag tills vi ska köpa julgran och pynta den..men det får vänta lite annars är där väl inga barr kvar på den tills julafton!

Idag är det en sån där dag då jag inte vet vad vi ska göra..lite tråkigt men vi kommer säkert på nått innan kl har blivit 12 iaf. Känns lite tråkigt att bara sitta hemma hela dagen oxå.
Men både jag och Charlie är utvilade för vi sov nämligen till kl 9 i dag och det var så skönt.

Nu är det frukost, sen så blir det till att tänka ut vad vi ska göra idag...


RSS 2.0