Barnmat..

Har precis gjort egen barnmat till Charlie. Skitenkelt, det blir ganska mycket som man kan frysa in och det bästa av allt. Jag vet vad som finns i maten...
Idag blev det fisk, potatis & broccolie

Ingridienserna var:
1 Fiskfilé
2 Potatis
½ Broccoliebukett
Dill
vitpeppar
citronsaft
Olja




Skitenkelt, detta ska helt klart göras fler gånger. Vill inte att Charlie ska växa upp på äklig bukmat, för alla som smakat på den håller väl med om att den smakar skit äkligt...

Nu återstår bara att se vad lillen tycker om mammas hemmalagade mat =)


Gåstol..

Ja en sådan har vi fått låna till Charlie. Han älskar den. Men just nu går stegen bak, inte fram men det lär han sig med tiden. Tänk att han redan är så stor.



Sötaste pyjamaskillen i morse!

Idag har vi varit på ungamammor, ganska roligt, lugnt och skönt var det iaf...
Sen efter det blev det en sväng till jobbet, en snabb visit bara så att dom fick hälsat på Charlie och jag kunde berätta att jag gärna hoppar in nån helg då o då.. dock inte allt för ofta..

BVC blev det oxå en runda till, pratade om mat osv, och på fredag är det dax för 5månaders vaccin igen. Inte alls så roligt då det kommer att göra ont i mammahjärtat♥ Men det är ett nödvändigt ont för mitt lilla hjärtat!

Idag började föresten min diet, pulver drinkar hela dagarna i ända..Så roligt eller inte, men nu ska dom där X-tra kilona bort för alltid. Så i morgon blir det till att stiga upp och låta Charlie leka 1 timme och äta sin frukost, sen ska vi ut och promenera en långrunda. Passar bra då Chrille kommer hem från jobbet lite över 7 och ska sova några timmar.
Sen kommer en försäkringsgubbe hit och vi ska teckna barnförsäkring åt Charlie♥. Sen blir det en runda hem till Evelina & Nicole där även Anno & Sam (min söta gudson) är så några koppar kaffe. Det är det enda jag dricker nu förutom vatten och mina drinkar..

Nope, nu är det snart sängen som kallar..inte lönt att sitta uppe hela kvällen och känna efter hur hungrig man är...
Sov så gott!!!!


vin & Drinkar...

Igår kom kvällen som har varit planerad sen lääänge. Vin, middag & drinkar. Jag & Nathalie lagade till en godmiddag, drack några glas vin och pratade massor. Sen kom även Eve över på en drink efter att ha varit borta på semester i 2 veckor. Skit trevligt!

Efter att vi hade suttit och drinkat lite så bestämde v oss för att gå till stationen och ta tåget in till Ystad. Men väl nere på stationen tyckte vi att det va inte lönt att åka in. Så vi gick tillbaka hem till mig igen. Och tur va väl det. Annars hade man mått jättedåligt idag... Jag mår hur bra som hellst. Detta slutade som en vanlig trevlig kväll...
Tänkte lägga in lite bilder från kvällen..Ursäkta vårt omogna sätt..haha..men man blir ju lite "fjantig" med sprit i kroppen...



Fina drinkar...


Eve & Nathalie


Jag & Nathalie...


Även bruno var med o festade!



pussas med Nathalie

Mys hos Malin & Fika med Mia & Wilhelm

Imorse åkte vi hem till Malin & Tuva för lite babymys, snacka skit och ja allt som hör till. Skittrevligt som vanligt. Blev bara en kort träff för mig & Charlie. För idag var det ju lön, och det betyder storshopping av allt som man behöver. Gick ganska bra.. jag brukar ju undvika att handla med charlie då det är så himla bökigt att ha med honom. Men som sagt prima ballerina gick det bra!

Fiin vovve...

Leia med sin söta prickiga tröja

Tuva med sin fräsiga tuppkam

Gruppfoto...

Sen när vi kom hem fick Charlie smaka potatis/rödspätta...vilket tydligen var gott. För han åt halva burken + en halv burk efterätt + vatten. Så duktig...

Hyffsat gott...potatis/rödspätta...

Eller nja...tål att tänkas på...

Jo då det gick ner... undrar vad det blir i morgon..Biff med potatis?


Vid kl 14 kom Mia & Wilhelm hit och gjorde oss sälskap med några koppar kaffe. Pratade massa roliga minnen från skoltoden då vi har gått på samma skola, lite förlossningar och barnsnack. Det var ju meningen att våra barn skulle få leka. Men Charlie var trött och somnade 10 minuter efter att dom kom hit, och sen var det Wilhelms tur att somna. Så några bilder blev det tyvärr inte.
Ikväll blir det mysmiddag "al á fredag" Gordonblue med lövbiff..såg det på Tinas coockalong. Såg så gott ut. Så nu ska vi prova det..är det gott så ska jag göra det i morgon oxå..När Nathalie och jag ska ha våra "partykväll" med middag och vin...

Kram!!!

jag följer trenden att kolla upp...

Vilka det är som besöker min blogg. Idag är det 46 olika personer som varit inne o kikat..inte en enda kommentar..så Ge er nu till känna...Vilka är ni? För några dagar sen var här 83 personer som kikat på min blogg. Ändå är det samma människor som kommenterar bloggen...så nu vill jag veta, vilka är ni som läser här inne??...


Annars idag har vi inte gjort så mycket. Blev en sväng till unga mammro i morse, sen efter det så åkte vi raka vägen hem. Jag somnade på soffan och sov ett par timmar. Charlie sov i sin säng inne på rummet..mer än 3 timmar blev hans vila..så nu känner vi oss pigga igen!

Uppdaterar mer i morgon...nu ska jag kila iväg o leka med min glada lillakille
Kram


hallen + köket är klart...

Slänger in några bilder på Hallen & Köket som har fått nytt golv nu. I hallen har tavlor kommit upp på väggarna oxå...


Tavlor på väggarna...


Kistan blev vit...


Även ovan för Brunos hörna kom där upp lite skit på väggen..


Ursäkta röran i köket..men även här ligger nu samma golv som i hallen...


Allt för idag, glöm inte läsa alla inläggen...har uppdaterat med flera inlägg idag
Kram


Badat i Svedala

Vid middags tid begav jag & Charlie oss till Svedala för att träffa Nathalie & Ariella. Väl där blev det fika hon hade till och med satt på kaffe till mig =) Omtänksamt.

Charlie & Ariella hade super roligt ihop, blev massa pussar o kramar från Ariella..Charlie fick prova alla Ariellas roliga saker, hoppgungan, gåstolen..och han älskade dom..satt hur fint som hellst. Synd man inte har pengar för annars hade jag lätt köpt en sån hoppgunga. Super rolig med massa olika melodier, saker ja allt möljigt.


Puss & Kram


Men vi gjorde ju inget...


Sååå rolig denna sak är....


Sen begav vi oss ner till Badet..Kan ju säga som så här Ungarna älskade det. Charlie somnade i bilen på väg hem sen och sov ett bra tag...Det var super skönt att bada med barnen..


Ariella & Mamma


Charlie i sina badbyxor...


skööönt...


Avslappning?..haha...


Färdig badad...


Sovmorgon + fiiiiiiin frukost

Idag fick jag sova länge. Chrille steg upp 07:30 och lekte med Charlie medans jag fick sova ända till 10. Blev serverad en fin frukost med chiabatta bröd och nykokta ägg. Gott!


Gulligt va?


Sötnosen gör en konstig min..söööt...



Vilken människa man blir när man e utvilad. Ibland behöver jag sova länge bara för att kroppen ska ta igen sig ordentligt. Jag ska iof inte klaga för Charlie sover så himla bra på natten. Somnar oftast kl 19 på kvällen och sover till 6-7 på morgonen i ett sträck...så där finns inget att klaga på. Jag har bara mig själv att skylla på när man inte går och lägger sig i tid....


Bruno är hemma igen...

Ja igår hämtade vi hem vår kära Bruno. Han har varit borta en hel vecka. Semester i Brösarp med massa bus & lek. Sånt som det inte blir så mycket av hemma..



Vi blev bjudna på middag oxå, en god köttgryta, skönt att slippa laga mat ibland. Sen så fick ju Charlie hälsa på farmor & farfar. Var ett tag sen dom såg nu. Men på lördag ska han dit igen för då ska jag och Nathalie inte vara mammor den kvällen uatn vi ska äta middag, dricka vin och gå ut en sväng i Ystad. Så Charlie & pappa ska åka till Brösarp och tillbringa kvällen där.

Farmor & farfar med en nyfödd Charlie

Fika

Idag kom Malin & Tuva förbi en sväng.. Jättetrevligt då vi inte hade något inplanerat, det enda som stod på dagens var städning..o de e så tråkigt. Får ta tag i de nu...

Uppdaterar bara med bilder...


Charlie igår kväll..


Kvällsmys i soffan


Tuva äter majskrok...


Gladfisen..


Min prins..


Sitter fint...


Söta barn =)


Tuvaluva ligger fint =)


Sööt


Nu är det STÄDNING.....tråkigt

jag har en snäll Christian

ja det har jag. Charlie vaknade 01:30 inatt o ville verkligen inte somna om så jag låg vaken med honom till kl var lite över 3 sen somnade vi äntligen om båda två..o sov bara 2 timmar till innan han vaknade igen...huuuu....sen kl 6 var jag så trött, huvudverk o allt som man får av smönbrist så jag bad chrille gå upp med honom fast att han skulle joba...o visst gjorde han de. TACK!!!! fick sova 1 timme till innan jag var tvungen att stiga upp.. Nu är det unga mammor snart..Charlie sover gott så jag får väl väcka honom o klä på honom lite. 

Sen efter 12 när vi kommer hem så blir det soffan som gäller...är så trött och har ont i halsen oxå... tror en förkylning är på väg nu...Blä.

En busunge är vad han är..min lille skit....

Uppdaterar mer ikväll... Kram 


mår inte bra...

Känner mig så slö och orkeslös, ändå har jag hunnit med massor idag. I morse fick jag sovmorgon av min lille guldklimp, ända till 08:15..skööönt sen så låg vi kvar o mös en liten stund i sängen. Så mysigt ibland. Kvart i nio skickade Malin ett sms om att dom skulle komma hem till mig redan kvart över nio...så då blev det brottom, på med kläder, klä Charlie ge honom mat o sätta på kaffe. Men vi hann =)

Har haft en jättetrevlig förmiddag med alla töserna. Blev massor av kaffe och just nu mår min stackars mage sådär..Men jag har inte känt mig bra på ett par dagar så antagligen så är det förkylning pågång. Tråkigt nog! Jag vill verkligen inte bli sjuk.

Sen blev det till att laga mat. Hade ju tagit upp en köttfärs på 3 kilo...så det blev köttfärssås med spagetti till kvällsmat + matlådor. Sen av resterande köttfärs blev det hela 62 köttbullar som jag precis har stekt...tog sin lilla tid, men med 2 stekpannor så gick det ändå relativt fort.

Mamma/mormor har oxå varit här en sväng ikväll och fixat min symaskin...så nu kan jag sy..=) Och självklart myst med Charlie.

Imorgon är det unga mammor, hoppas att jag inte mår dåligt i morgon bara för då får vi nog stanna hemma..men tror inte det ska behövas. Jag har ju ändå hela helgen på mig att vila...

Bilder från dagen bjuder jag självklart på...


En sovande Leia, som suger på tungan så sött..


Söt bild på Leia


TuvaLuva sover oxå...trötta barn vi hade idag..haha


Malin & Leia


Min lille Charlie som inte fick vara med på bild idag...glömde ju fota honom..hehe..


Köttbullar...62 st...men tog bara 1 timme från det att jag började tills allt var klart och undan städat...




Köttigt värre...haha....men dom va faktiskt väldigt goda!

Kram!


ungamammor, bus & trummor...

hmmm...våra granna lär snart få spel på Chrille...han o 2 kompisar har suttit ute i studion nu o spelat i ett par timmar..undrar vad folket tycker om detta som bor här..Stackare..!!!

Idag var det ungamammor igen, inte lika kul som det brukar vara jag kände mig lite off..det var nog fler som kände sig trötta efter helgen, för stämningen var lite tyst där..och hos barnen oxå. Så där tyst har det nog aldrig varit någon gång..

Sen åkte vi hem o busade massor. Jag plockade fram lite nya leksaker till Charlie och det var mycket uppskattat. Så roligt när han tycker om att leka nu.. Han har verkligen varit hel vild hela eftermiddagen dom stunderna han har varit vaken har det varit full show här..massa skrik (glädje) och konstiga ljud.. Sen blev det ett bad som slutade med att hela mitt kök var helt blött..det gick verkligen vilt till i badbaljan..får nog börja bada honom i badrummet istället..börjar bli väldigt trött på att torka golvet i köket varje dag..haaha!

Fick lite inspiration av Mia idag på ungamammor hon har börjat äta/dricka sån där shacke...de vill jag oxå göra. Så nu ska jag med bli smal..Detta som chrille o jag har gjort..fastat i 24 timmar 2gr i veckan funkar inte för mig. Då dricker jag hellre sån där äckelpäckel dryck o går ner mina kilon direkt sen lägga om kosten. För att äta "normalt" och sedan fasta funkar inte på mig då vi "kränger msaa onyttigt" dom dagarna vi inte fastar. Så nu är det andra planer för min del. Jag går ju bara hemma o gör inget annsträngande så då kan jag gott o väl klara mig på de ett par veckor...Träna får bli barnvagnspromenader..det är faktiskt rätt bra träning de oxå. Då får både jag o lillen lite frisk luft. Och nu när det börjar bli lite svalare ute är det skönt att gå.

Några bilder på en leksugen kille...



Dregglar massor...


Kan sitta med lite stöd av amningskudden som kommit väl till användning nu...


man kan ligga skönt på den med...


detta har börjat bli en bra ställning...den som alltid varit hatad..


Heeeej kära bloggläsare!!!


En liten tupplur efter allt lekande..välbehövligt..


Woow ny leksak..(kolla blicken) hahahaaa

Nä nu ska jag kolla på tv..I morgon kommer Charlies farmor förbi för att hämta Bruno, han ska på mini semester till Brösarp och leka med sin flickvän =)

Kram!


Idag är det ingen vanlig dag..

FÖR IDAG ÄR DET BRUNOS 3 ÅRS DAG!!!!
Ja för 3 år sen föddes lilla Bruno...


Bilden gick inte att vända..tyvärr...

Usch idag är ingen rolig dag..jag är så trött..Charlie är så pigg..Jag känner att orken inte riktigt finns där för att leka o busa. Jag vill sova hela dagen... Vädret är skit tråkigt ute o det är ett riktigt soffliggare väder..
Vi får väl se hur denna dagen slutar. Om en stund kommer mina föräldrar iaf så då får jag lite avlastning...

vadet om flicka/pojke...

Innan Marucus & Kristina fick sin lille son så slog Chrille o jag vad.. Jag gissade att dom skulle få en flicka..och chrille trodde att det skulle bli en pojke..Ja han fick ju rätt. Så jag förlorade och måste laga en romantisk 3 rätters middag. Det har jag roat mig med idag. På menyn stod:

Toast med smörstekta kantareller
Parmesan/corneflakes panerad kycklingfile, klyftpotatis, sallad och Dragonsås
Chockladpudding med banan (enkelt o lätt)


Romantiskt i vårt lilla kök


Toast med kantareller


Kycklingfilé med klyftpotatis


Chokladpudding =)


Pappa mys med Charlie efter en lååång dag på jobbet!


Nu är det slut bloggat för min del, nu ska jag bada lillen, natta o sen är det soffläge som gäller för mig & Chrille..Idol...=)

kvällstrött..

ja det är jag verkligen idag, känner att mitt humör inte är det bästa, är så trött så det är väl därför..ont i magen..ja livet är pest just nu...Hela veckan ut..haha...hatar detta!

Ikväll har svärisarna varit här och bjudit oss på en god middag, tänk att man får maten serverad ibland..de är LYX... Paj från Lisas och en god sallad bjöd dom oss på. Tack så mycket.
Charlie har haft fullt upp...eller kanske ska jag säga Farmor & Farfar har haft fullt upp, ja massa mys blev det för dom iaf. Sen somnade en "övertött" Charlie helt utmattad av allt mys & bus.

Tänkte lägga upp bilder på vårt fina golv i hallen..nu är den inte helt klar, listerna fattas..sen ska pannel upp på väggarna men det kommer att bli sååå fint. Är så glad över att min pappa har fixat golvet till oss. Nu är det bara fortsättningen i köket som är kvar...sen kommer vårt hem att bli finare o finare...=)


Här målas det vitt...jag älskar vitt...Så nu är den "pissgula färgen" borta


Chrille målar dörrarna...VITA...snyggt!!!!


Här ser ni det fula golvet som vi har stått ut med i 2 år snart..nu är det borta...


Det nya snygga golvet...Längtar tills här är möblerat och färdigt.. Ja jag har inte orkat plocka bort dammsugaren o pallen..


Bjuder på en Charlie bild oxå...kankse har den varit här tidigare...men den är såå söt!


Renovering + Besök av Svärföräldrarna!

Ja just nu lägger pappa golvet klart i hallen, ser riktigt bra ut.. Längtar tills det är klart när alla liserna har kommit på plats så vi kna börja möblera. Tänkte lägga in en bild på Våra vitmålade väggar och golvet. Men det gör jag senare ikväll när hela hallen är klar..asså golvet då.

Sen om en stund kommer svärföräldrarna hit med middag.. och gos med Charlie. Ska bli jättetrevligt, det är ganksa länge sen vi träffade dom nu.

Annars så har vi bara varit inne på unga mammor idag, blev middag där. Kycklinggryta med ris. Svingott!!! Och mååånga koppar kaffe. Tror inte min mage mår bra av att vara mammaledig..för mammaledig = Kaffe...
Kristina följde även med dit med sin lilla Milton..så pluttig o söt. Idag fick jag minsann hålla den lille killen. Helt otroligt vad fort man glömmer hur så små bebisar är att hålla. Jag vågade knappt ta i honom kändes som han skulle gå sönder..Men man vet ju att dom inte är så ömtåliga som man tror..

Charlie sover i allt bank, bank ljud..sågande o jag vet inte allt..Det är en duktig kille..
Nä nu är det dax för en kopp kaffe A´la martina..=) kaffe + mjölk!

Utmanad...

Jag blev utmanad av Malin!

regler:
det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och
berätta det för dem. varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! alla
svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn
som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar
(förutom på fråga 1)! lycka till!

1. vad heter du? Martina
2. ett ord på fyra bokstäver: Mixa
3. flicknamn: Marie
4. pojknamn: Mathias
5. yrke: Mekaniker
6. färg: Marinblå
7. klädesplagg: Mössa
8. mat: Makaroner
9. sak i badrummet:Mugg till tandborsten
10. plats/stad:Mälaren
11. en orsak att vara sen:Motorstopp
12. något man skriker: mor
13. film: Mamma Mia
14. något man dricker?Mineralvatten
15. band:Metallica
16. djur: Mask
17. gatunamn:marbodahlsvägen 
18. bil:  mitsubishi
19. sång: min lilla ponny

Jag utmanar:
Nathalie
Jessica
Kirsi
Madde
Carol


Bilder...

Från gårdagen & dagen...


Faster Sandra & Benjamin busar med Charlie


Söta  skor som Charlie fick av Sandra & Benjamin


Stolt & nybliven mamma till en liten Milton...så sööt!


Så liten...synd att han vaknade när vi skulle gå..fick aldrig hålla...=( Men det kommer fler gånger..


Till sist ett godnatt från Charlie som somnade redan innan kl 19...Efter en händelserik dag!


Ungamammor + Träffa bebis..=)

Idag bar det iväg till Ungamammor igen, trodde vi skulle laga mat, men så blev det inte. Det ska vi göra på torsdag istället. Lika trevligt som vanligt att träffa alla mammor & barn. Inte för att vi var så många idag, men det är lite mer lagom när vi är så här många/lite folk..

Sen så fick jag ringa till BVC för Charlie har en knuta i nacken, hon trodde inte det var någon farlig knuta, men jag ska iaf gå ner i morgon för att träffa barnläkaren så hon kunde kolla på den. Hoppas att den är en ofarlig. Är skitskraj när man hittar sånt där som inte ska vara där..särskilt inte på Charlie..

Sitter o vätar på att Christian ska sluta jobba nu, vi ska nämligen hälsa på Macke, Kristina & deras lilla Milton. Ska bli såååå roligt. Har längtat hela dagen...

Sen i morgon är det arbete som gäller. Hallen sa målas om, alla listor ska målas, och när det är klart kan vi lägga golvet..sen är det som gott som färdigt och vi kan börja möblera om..Göra det fint och hänga upp saker på väggarna.
Efter det är projekt barnsängsrenovering som står på tur. En gammal utdragsäng ska slipas, målas och göras riktigt fin. Sen ska den stå i vårt sovrum..Korgen som Charlie har haft sen han var nyfödd är aldeles för liten nu, fast han sover lite i den fortfarande. Så en lite större säng behövs. Jag orkar inte lägga charlie i sin egna säng efter att han vaknat och ätit, så då är det bra att ha en extra i vårt sovrum så länge.

Igår (söndag) kom Charlies faster Sandra & Benjamin hit för att gosa lite. Charlie fick världens sötaste små inneskor, men tyvärr var dom i minsta laget..så det gäller att passa på nu att använda dom..men gud så söta!
Nä diska lite sen ska jag göra mig, och Charlie i ordning för att åka till ystad o träffa Charlies blivande bästa kompis!

Bilder kommer i ett senare inlägg...
Kram!


Myskväll hos Nathalie & Ariella

Idag skulle Chrille på 25års fest hos Andreas o Charlotte, jag var oxå bjuden men iom att det var vuxenfest utan barn så kände jag att jag inte ville lämna bort Charlie denna helgen oxå. Så vi bestämde oss för att stanna hemma från den. Istället åkte vi in till Nathalie o Ariella som just nu passar hus i ystad. Fick en trevlig kväll, barnen hade roligt dom med.
Charlie har precis somnat, han som alltid brukar somna lite innan 19:00 på kvällen..så jag hoppas innerligt att han inte vaknar förräns i morgon bitti...

I morgon är det barnklädes party hemma hos Emelie, ska bli jätteroligt att kolla på barnkläder. Nu när man är mamma så lägger man inte så mkt pengar på sig själv, utan dom allra flesta pengarna går till Charlie, hans saker..Det är ju så roligt att köpa nya saker/kläder till honom istället.
Så halv tio i morgon ska jag hämta upp Malin & Tuva, om det inte regnar så ska vi gå dit..o regnar det så blir de bilen..

Lägger in lite bilder fån dagen..orkar inte skriva ett långt inlägg idag..kram!



Charlie något trött...


Söta Ariella o sina 2 fina tänder!


Nästkusinerna snackar lite skit..=)


Glad liten kille


Pappa & Son


Hoppgungan är så rolig...


Varit på BB

Ja just precis, Charlie o jag hade vääääldigt tråkigt hemma så vi ville ju inte missa chansen att se bebisen som kommer att heta Milton (jättesött namn) och dom stolta föräldrarna på BB, för kanske så åker dom hem redan i eftermiddag och då vill man ju inte störa hemma. Alla som har fått barn vet hur jobbigt det är när alla bara stormar in i hemmet. Man behöver lugn o ro, och man måste vila upp sig ordentligt för en förlossning är jobbigare än vad man kan tro för kroppen.

Iaf han är SUPER SÖT!!!!
Åh jag blev helt förälskad...tänk att dom e såå småå..Fast jag kan inte minnas att Charlie har varit så liten. Han var rena rama bauta bebisen jämnfört med lilla Milton, så liten & helt perfekt.

Efter besöket på BB körde vi en runda till Bo-Olssons, hade glömt vagnen hemma annars var tanken att gå ner på stan o se om man kunde hitta något fint till lilla Milton. Men vi hittade massa annat på Bo-Olssons istället.

Så nästa projekt när vi kom hem var att fixa presenten till honom..En Blöjtårta!
Här kommer ett smakprov på hur den blev...


Här är alla "ingridienser"


Wooollla!!!! Färdigt resultat...man ser iof inte så mycket på fotot. Men den består av ihoprullade blöjor, massa bodys, en dregglis, blåa band och cellofan...

Hoppas att dom stannar på BB ett litet tag till för Christian vill oxå se lille Milton, och jag hälsar ju gärna på 1 gång till. Tror att jag ska flytta in till Kristina & Marcus sen och vara deras Barnflick för att kunna gosa mycket med honom!

Nu ska jag göra lite mat till Charlie sen ska vi minsann leka massor =)
Kram!


Bebisen!




Så här söt är han...

vår lugna dag..

som rubriken lyder har det varit en lugn o skön hemma dag, sovit till 9:30 idag har vi oxå gjort..eller snarare jag iaf. Charlie ville upp o hoppa lite tidigare än vad jag ville...
Vi har inte gjort ett smack idag, bara myst, lekt och halvsovit. Sen så fick jag ju det glädjande beskedet att en liten bebis var född...helt otroligt o underbart! En snabb förlossning blev det oxå.

Sen kom Charlies gammelfarmor på besök med foton & den undervbart goda rulltårtan som är hennes "specialitet" blev en bit över, så den ska chrille o jag äta nu ikväll!!!

Efter att hon hade åkt slängde jag ihop köttbullar, blev ganska gott faktisk. Men istället för potatismos som jag ville göra blev det makaroner istället...tiden räckte inte till då jga fick bada en trött Charlie samtidigt som köttbullarna fick steka färdigt i ugnen. Men lillprinsen somnade inte förräns 19:30 ändå..han fick ligga o leka i sängen medans vi slängde i oss maten.
Imorgon ska vi åka in till stan o köpa fiiiina bebiskläder till den lilla pojken som vi fortfarande inte vet vad han ska heta. Kanske blir det en Milton..
Ska bli så roligt att träffa lilla familjen Mårtensson/Jeppsson och lukta på aldeles ny bebis, dom luktar ju helt ljuvligt när dom e helt nya!



Vår lilla trummis här var han 3½ månad


Nicole har ätit Messmör..haha..hon är en riktig kladdmaja!


Leker med gammelfarmor


Här finns de stooor kärlek ♥

Nix allt för nu..Kram!


En liten pojke har kommit till världen

Stort Grattis till Marcus & Kristina som fick sin lilla pojke idag kl 12:32 helt sjukt på Kristinas födelsedag o allt..Vilken present!
15 dagar tidigare =)
Nu längtar jag bara tills jag får se honom, åhhh längtar!


hemma dag i morgon!

I morgon finns ingenting planerat, och det känns ganska bra. Blir att vara hemma o mysa, tvätta, plocka undan o leka...
Första dagen på ganska länge som vi inte åker iväg o gör saker, ska passa på att sova länge oxå, ifall Charlie vill sova så klart =)

Just nu går en sjuk dokumentär på 5:an...14 barn..kvinnan är ju helt störd, hur kan man bara sätta 14 barn till världen? Man vill väl ändå ha tid för sina barn o kunna njuta av dom...
Små bebisar som ligger o skriker..det skär i mitt hjärta..Inte ska barn behöva skrika, vänta på sin tur att få mat, ett barn ska få mat när dom vill ha det, och så mycket kärlek som bara går att ge..det är inte rättvist!
Guud va jag blir arg!

Nåväl, nu är det kväll och jag ska kolla färdigt på dokumentären...
Kram!

Charlie tackar för alla gratulationer =)


Babymys

Nu är vi hemkomna från Malin & Tuva, lika trevligt som vanligt =)
Tänkte mest lägga in lite bilder från vår lilla träff idag...


Nicole var galen i en bit vetebröd =)


Söta Tuva


Leia och sin mamma Jessica


Sötnos leker =)


Våra söta små barn


Min lilla Charlie


Tuva lite blyg..hihii



Charlie blev visst lite trött...


Kolla Leia o Charlie...Leia vinkar o Charlie skrattar!

Tack för idag =)

4 hela månader idag!

Idag blir min lilla skatt 4 månader, tiden springer iväg för fort. Men va roligt det är att se alla framsteg han gör hela tiden. Nya läten, nya saker, tar i grejer, sträcker sig efter saker, vill stå upp, ja det finns så mycket som händer hela tiden!

Så för 4 månader sen blev jag mamma, sjuk känsla, så mycket kärlek som föds fram samtidigt som barnet föds....

Idag ska vi iaf till Malin & Tuva kommer nog att bli mycket "girltalk" haha..som det alltid brukar bli =)
Charlie ligger o sover just nu efter en härlig morgon. Han somnade lite innan 7 igår kväll och sov till 05:10...DE NI.. det är inte illa. Jag gick själv o la mig tidigt tror kl var runt 21...så jag ar hurpigg som hellst i morse. Orolig som man är när han inte vaknar vid2-3 så låg jag o funderade på att stiga up o kolla om han levde..men hade jag gjort de så hade jag väckt honom..mycket knarrande golv...
Men han sov hur gott som hellst!

Nu ska jag göra mig i ordning för dagen
Uppdaterar ikväll igen med massa bilder, för idag ska kameran med på Babyfikan =)
Kram!



Helt ny...



1 månad


2 månader


3 månader

Stora killen...4 månader


RSS 2.0