Vill ha...

Det är mycket man vill ha.. Men detta vill jag verkligen köpa till lilla flickan.

Ny vagn fast tänker köpa på blocket men jag vill ha denna modellen

Pingu till sängen med matchande skydd runt omkring...


Ursäkta bild

Jäkla blogg.se den funkar när den själv vill.. Och som ni ser så blev de dubbelt upp med bilderna.. Tyvärr..


Första bebis plaggen

Igår va jag nere på stan och panik shoppade lite kläder till mig själv. Hade inget att ha på mig och jag skulle vara på min chefs 60 års fest bara nån timme efter jag slutat jobba.
Så 3 tunikor och ett par gravid leggins blev det. Det är helt sjukt vilket dåligt utbud gravid kläder och fula sådana oxå.
Nu längtar jag efter att kunna bli smal igen och komma i vanliga kläder.

Iaf så blev det en snabb runda in på lindex också för att kolla om det fanns nått fint till Charlie ;) och visst fanns det :)

Blev mumin kläder i riktigt mysig snygg färg :)

Bebis i magen fick oxå sina första plagg :) hittade ett par rosa söta byxor på rea sen dom andra sätten va inte på rea men såg väldigt söta ut :)


Snaart kommer tomten ;)

Julaftons morgon :)
Charlie är förväntansfull över vad som är i julklapparna under granen. Tror att han längtar tills det är dax att öppna dom.. ;)
Men han får snällt vänta tills vi avnjutit en god frukost och sedan värmt lite glögg och dåååå är det dax att invadera granen.. ;)


I natt har jag haft riktigt konstiga drömmar om lilla bebisen, hon föddes med riktigt mycket mörkt hår, riktigt mörka ögon och inte alls lik Charlie när han var nyfödd. Ska bli så spännande att se hur hon ser ut när hon kommer ut :)

Idag blir det julfirande hos mina föräldrar. Så denna julafton inleds med Kalle Ankas jul kl 15:00 :)

I morgon firas det jul hos Christians föräldrar :)

Måndag då blir det jobb 6-14:30 sedan direkt hem till Ingbritt o Åke för julfirande :)

Så jag önskar er alla nu en riktigt god jul och hoppas ni alla får en riktigt mysig jul :)


Min älskade familj <3

Blir lite nostalgisk när jag sitter och kollar tillbaka på bilder på oss. Så många år jag och Chrille har gått igenom. Roliga och underbara år men även i den bästa familjen händer det tråkiga saker oxå. Allt är ju inte frid och fröjd hela tiden ;) men för det mesta är det de hemma hos oss.

Vi har det bra i vår familj, vi är en lycklig familj.
Snart tar vi ju steget till 2 barns föräldrar, vi blir en "standar" familj på 4:à och det känns nästan lite för bra för att vara sant ;) men Gud vad vi längtar!

Här kommer äldre bilder på prinsen


V.26+0 (27) vart tog magen vägen?

Efter att ha haft en tuff dag igår med en mage som var konstant stenhård och för det mesta bara stod ut.. Bebis sparkade sjukt mycket under hela dagen och mina stackars revben var utsatta hela tiden.
Att en sån liten varelse kan orsaka så mycket sparkar.. Hehe

Men i vilket fall som helst, vakna i morse o magen e dom borta ;)
Charlie kollade på magen o fråga vart bebis tagit vägen :)


Barndop

Idag döptes lilla söta Adrian och jisses vilken sötnos. Bebisar är ju ganska så söta men Adrian va riktigt underbar. Så nu längtar man lite extra efter sin egna bebbe... ;)

Föresten så är det mindre än 100 dagar kvar och i morgon går jag in i v.27 sjukt.. Tiden springer iväg. Får väl ge mig ut på jakt efter första baby plagget nån dag, då känns det kanske lite mer verkligt att det ska komma en flicka i familjen.

Tack Robban o Nathalie för ett fint dop :)


Bebis uppdatering v 26 (25+0)


Halsbränna utav bara den, trötthet som heter duga och ett humör som gör mig gråtfärdig...
Det är väl det som är tjusningen med att vara gravid?!

Nä idag är en sån dag som allt är skit. Jag är sjukt trött och riktigt irriterad på allt o alla. Chrille har fått höra en hel del spydiga kommentarer och Charlie har inte haft en mamma med tålamod. Men i morgon hoppas jag att jag är tillbaka på banan igen.

Bebisen sparkar o har sig i magen, trotts moderkaka fram så känns det rejält och igår kväll fick den in en fullträff rakt i naveln och det kändes riktigt obehagligt. Tänk er att någon kör ett finger ryskt igenom en spänd navel.. Så kändes det, och det va inte kul ;)

Jag längtar efter bebisen mer o mer för varje dag men det känns ändå så långt borta. Jag tror att jag slår bort graviditeten lite och kan inte riktigt tillåta mig glädjas efter all oro som vi gått igenom. Men det ska bli så mysigt med en liten bebbe igen :)

Hitta lite roliga bilder på hur bebisen ser ut nu och en bild som jag tog i v.15 det har hänt en hel del på 10 veckor kan jag säga. En ny magbild kommer senare i veckan då jag inte orkar fota just nu :)


RSS 2.0