Nytt år..igen

haha ja men det vet ni redan ;-) Men jag tycker att åren springer iväg lite för fort. Detta året händer det grejer..
Jag fyller 25, Charlie fyller 2 och Chrille fyller 27.. och VI firar 7 lyckliga år ihopa och vi ska på sol semester och det mesta känns toppen igen!

Sen kan man ju inte veta vad mer som händer. Men jag känner på mig att detta året kommer att bli ett bra år med många lyckliga stunder!

Några nyårslöften blir det dock inte...jag är så kass på att hålla sånt så sådant utlovas inte mer. Men man kan alltid försöka att bättra sig lite. Jag tror att jag skulle kunna bättra mig på min mamma roll... Man har mycket kvar att lära sig!


Idag är det en mindre lycklig dag, tänker på min fina Bruno åter igen... När ska denna saknaden ta slut? Jag har fått många frågor om vi inte ska skaffa en hund till och svaret är NEJ.
Jag vill verkligen aldrig mer gå igenom denna hemska saknaden. Han var vår kille, vår fina Bruno och kommer alltid att vara vår...Alltid!
I morgon är det exakt 1 månad sen han fick somna in...Usch fy och piii....

Annars rullar livet på. Charlie är en riktig busunge just nu..=) Hittar på rent för mycket bus om dagarna, men vilken härlig liten kille det är. Pratar gör han oxå för fulla muggar. Vissa dagar kommer det 3-ords meningar från hans mun...då kan man inte mer än bli stolt ♥








RSS 2.0