I morgon fyller mitt lilla hjärta 2 år... ...

img_8091 (MMS)

I morgon fyller mitt lilla hjärta 2 år... Det ska firas med buller o bång :) för 2 år sen fick vi livets lilla mirakel, det största och bästa man kan vara med om. Jag längtar tillbaka till den där underbara stunden, det första mötet, första anblicken av livets under   <3


Inga ord hjälper...


Inga ord hjälper, inga ord kan trösta...

Idag är mina tankar med min fina ♥vän♥ och hennes familj. Jag önskar att jag hade något vettigt att säga men finner inga ord..




Nu åker vi snart till Malmö och bowlar och...

img_7812 (MMS)

Nu åker vi snart till Malmö och bowlar och har en barnfri kväll :) glad påsk alla läsare :)


Sjukstuga hela dagen lång. I morse vid 5 v...

img_0123 (MMS)

Sjukstuga hela dagen lång. I morse vid 5 vakna Charlie och var ledsen, det var då första kräket kom. Sen har det fortsatt under hela dagen... Jag är trött på sånt här nu, det är 3:e gången lillkillen åker på maginfluensa nu på kort tid. Så idag har vi suttit nerbäddade i soffan och myst hela dagen!


Påskägg från mina föräldrar det stora till...

img_5667 (MMS)

Påskägg från mina föräldrar det stora till mig och det lilla till Charlie... Nammnamm kvällen är räddad :)


Härlig fredag med mitt hjärta. Idag är det...

img_2395 (MMS)

Härlig fredag med mitt hjärta. Idag är det Ystad som gäller hela dagen :)


Jag skulle ha bloggat om jag hade orkar oc...

img_1749 (MMS)

Jag skulle ha bloggat om jag hade orkar och haft lust. Jag är riktigt trött och känner att orken räcket bara till Charlie idag, allt annat får vänta. Men med detta lilla inlägget önskar jag alla mina läsare en riktigt mysig onsdags kväll, själv avslutar jag min kväll redan nu :)


Söndagsmys med glass det är då man blir så...

img_9633 (MMS)

Söndagsmys med glass det är då man blir så här fin, chokladsåsen var nog godast :)


Ni är verkligen skit tråkiga på att kommen...

img_3400 (MMS)

Ni är verkligen skit tråkiga på att kommentera här på bloggen, det är många som är inne här varje dag och läser men varför lämnar ni inte en liten hälsning?


Vår i luften!!

Idag har det varit strålande sol ute så himla skönt väder. Tyvärr jobbade jag mellan 6 - 13:30 men efter det så har vi tillbringat dagen ute.
Först gick vi hem till Eve & Nicole och hoppade stutsmatta vilket var super roligt =) Sen blev det invigning av vår nya fina lekplats som dom precis har öppnat upp här i köpingebro.. Till sist blev det en promenad och barnen fick kasta stenar i vattnet från bron, även det var roligt...så med andra ord har detta varit en riktigt härlig vårdag för oss =)












Allt för nu =)


Vi har soffmys både Charlie och jag är trö...

img_3065 (MMS)

Vi har soffmys både Charlie och jag är trötta efter en heldag med våra bästa vänner :)


Denna stiliga Herren är hemma hos mig just nu

img_9403 (MMS)

Denna stiliga Herren är hemma hos mig just nu


Ny vecka...

Idag är det måndag och helgen har precis passerat med massa trevligheter.
Jag har firat min 25 års dag ihop med min finaste ♥
Charlie fick njuta av dagen hemma hos mormor & morfar medans vi intog relax avdelningen på Saltans Spa...=) Lyxigt och mysigt. Fick massage av en proffsig kille sen blev det bubbelbad och bastu och massa mys.

Men nu är det tillbaka till verkligeheten igen. Måndag, ny vecka och framförallt jag är 1 år äldre och förhoppningsvis 1 år smartare i huvudet och kommer antagligen att göra bra val...sånna val som är bra för mig och min familj.

Vill tacka alla som var med och firade min födelsedag och till sist men inte minst vill jag tacka Malin för att du är en underbar vän...vad skulle jag gjort utan dig!



Avslutar med en bild på min lille pajas som gör livet väl värt att leva!


Det bästa

med att vara mamma till Charlie är att det är just han som är mitt älskade barn, det är han som är livets stora kärlek och den största glädjen

Att se sitt barn växa upp är det bästa som finns♥


Yeeeee säger Charlie


Mys



Hjärtat äter lite gott nu på kvällen...


Fredags mys...

eller kanske inte...
Har iaf jobbat klart för denna veckan och nu väntar en ledig helg. Så skönt..känner att jag behöver vila ut lite. Har varit en tuff vecka MEN ändå en rolig vecka på jobb.

Helgens planer är att fixa massa mat i morgon, handla göra tårtor för sen på kvällen kommer släkten hit och det blir lite födelsedags firande. Jag fyller ju 25 år på söndag och det ska firas i morgon.

Men det tar vi i morgon idag håller vi fredag och jag ska hinna med att dricka kaffe med Evelina och barnen ska få leka lite.

Lägger in lite bilder sen ikväll istället =)


RSS 2.0