Jag bara älskar det ;)

... Att vara mamma,förälder..

Det är underbart att stå i duschen tillsammans med en rolig nästan 3:åring och låtsas dricka kaffe av ett deciliter mått och ha kafferep.
Att få höra amen tjena mamma hur e läget?.. Ja det är sånt som får en att älska livet lite extra en kall och trist vinterdag.

Charlie är inne i en riktigt rolig ålder just nu. Hemma är det inte mycket trotts och bråk utan det flyter på väldigt bra. Självklart får man ju välja vilka strider man ska ta och inte ta... ;)

Men det känns lite konstigt att min lilla bebis helt plötsligt har blivit en nästan 3-åring, går på toaletten, pratar, räknar, kan alla färger.. Ja och så är han världens ljuvligaste och underbaraste unge i hela min värld.. Kan man mer än bara njuta av att få uppleva detta mirakel? Mitt svar är iaf Nej!


Bebis mage v31+0

Idag är det baaaara 63 dagar kvar till beräknad förlossning :)
Kan ni tänka er vad jag längtar.. Ja självklart så längtar ju chrille lika mycket dom jag efter lillasyster :)
Men att få ha sin kropp ifred.. Kunna träna lite och framförallt bli lite mer rörlig igen och slippa den stora magen. Men jag hänger inte läpp ändå...

Det är mysigt och underbart att kunna bära ett barn. Jag är väldigt glad över att få vara med om denna fantastiska resan ännu en gång.. Att alltid kunna känna den lille där inne, det är ett fantastiskt fint sätt att lära känna ditt barn på. Jag kan redan sovtider och vaken tider hos bebisen :)
Som jag lovade innan så kommer det en magbild..


Vecka 30+5 (v.31)

Jag börjar få små panik nu.. Det blir mer och mer uppenbart att det ska komma en bebis i familjen men ändå så långt bort.

Jag jobbar fortf 100% och har skippat att söka graviditets penning denna gången. Vissa dagar ångrar jag mig, andra inte...
Tiden går ju så mycket snabbare när man jobbar men samtidigt så hade det varit skönt att vila.
Jag mår fortf sjukt bra. Magen känns inte så jäkla stor och ivägen ännu men sammandragningarna gör sig påminda några gånger om dagen.
Vissa dagar är magen stenhård från morgon till kväll.

Det är 2 veckor kvar tills vi får se lillasyster en sista gång innan hon föds. Ska bli spännande att se vad vikt och längd hamnar på.
Charlie var ju precis under 4 kilo och jag tror att bebisen landar där oxå.

Magbild bjuder jag på i morgon ;)
Vi längtar efter lillasyster men jag skulle behöva nån månad till för att förbereda mig på att bli 2-barns mamma ;)


Min ljuvliga pojke

Jag säger bara en sak...

Min lilla påg är nu mera blöjfri :) det känns så häftigt. Han är jäkla duktig och jag vet knappt vart jag ska ta vägen så stolt jag är.
Visst händer det nån olycka då och då men för det mesta så säger han till i god tid. Han har även varit helt torr på morgonen nu sista veckan :)

Detta har varit ett mål för oss att få Charlie till att gå på toa innan lillasyster föds.


RSS 2.0