Barnvagnen är hemma nu :)

Äntligen säger jag...
Quinny vagnen är såld och ny vagn står fint i hallen och väntar på bebis :)

Idag har jag varit hos barnmorskan för vanlig kontroll. Dock upptäcktes för högt blodtryck och äggvita i urinen så nu blir det kontroll om en vecka igen så det inte blir värre.

Men annars var allt bra med bebis hon växer efter sin kurva och magen mätte hela 32 cm ;) det är lite mot vad jag hade i samma vecka med Charlie.

Idag är det 31 dagar kvar och jag är i v.35+4(v36) tiden går så snabbt att jag inte hinner med :)

Jag är fortf sjuk fattar inte vad det är dom händer med min kropp. Söndag-tisdag var jag riktigt magsjuk. Sen igår onsdag mådde jag bra igen och friskanmälde mig gör att jag kände mig redo för att jobba.
Och vad händer? Allt brakar igång igen på natten framåt morgonen.. Så nu ligger jag här hemma och tycker synd om mig själv.

Jag kan knappt äta nått, vågen visar 3 kilo mindre och jag känner mig som ett vandrande nervvrak. Benen skakar och jag har noll ork att göra nått.
Nu vill jag bara bli frisk..

Smakprov på bebbens nya vagn :)
Teutonia spirit s3 med grå liggdel och svart sittdel.

Jag älskar den redan snygg och så skön att köra :) får tacka Chrille för att han gick med på ett ytterligare barnvagnsköp ;) Detta är vagn nr 6 som jag äger nu och jag hoppas att jag blir nöjd :)


Nu börjar lyxen

Från och med i morgon och fram tills den 9:e mars kommer jag att jobba 75% istället för 100%
Det ska bli riktigt skönt. Jag kommer att få mer tid hemma med familjen och kunna hämta hem Charlie från dagis redan vid kl 13. Det kan inte bli mycket bättre.

Mer tid för mig att kunna vila om jag känner för det och det bästa mer tid med Charlie. Inga fler långa dagar på dagis :)
Ibland undrar jag hur det ska bli med 2 barn.. Hur ska man hinna vara lila delaktig i bådas liv? Jag vet ju innerst inne att allt går och allt kommer att falla sig naturligt sen..
Men jag vill verkligen inte att Charlie ska känna sig bortglömd.. Han har ju hela tiden 110% uppmärksamhet och det lär ju inte bli så sen känns det som...
Ibland tänker man nog lite för mycket för allt blir säkert hur bra som helst ;)

Låna en bild som Farmor har tagit på min lilla pojke när han va 1 år :)


1års kalas

Lille Timon fyller 1 år på tisdag och det firades idag med en jättefin blixten tårta :)
Malin har varit sjukt duktig som gjort denna fina tårtan!


Gravid mage hit och dit ;)


BB väskan...

Jag har lovat mig själv att denna gången ska BB vädjan stå redo nån vecka innan det är dax, även en väska till Charlie ska packas och stå redo.
Men vad ska man nu packa med sig då? Jag kommer inte ens ihåg vad jag hade med mig sist mer än lite kläder o hygien artiklar och kamera typ.. Jag räknar med att åka hem nästan direkt från BB om allt går bra kommer att bli max en övernattning.

När Charlie föddes var det fredag morgon och jag åkte hem på söndag förmiddag och det kändes som en evighet jag låg där. Nä jag vill hem till mina killar och bekanta mig med bebisen i hemmets lugn istället :) I morgon går jag in i v.34+0 (v35) och det känns som det är läge att börja förbereda sig lite nu.. Det är massa som ska fixas och jag har inte fått tummarna loss än.. Vilket känns jäkligt tråkigt då jag har sååå mycket att stå i just nu.

Det är ju bara 6 veckor kvar tills bebisen är beräknad att komma och jag ska jobba 4 veckor till... Hur ska jag hinna med allt.. Haha snacka om att paniken börjar inta sin rätt... ;)


Fredag

Idag är det fredag och jäkligt kallt.
I morse var det dax för ultraljud och det va riktigt mysigt. Fick se lilla flickan i 25 minuter och allt såg bra ut. Hon var lite mindre än vad Charlie var på ultraljudet. Idag vägde hon 2005gr och beräknas väga mellan 3200-3500 när hon föds. Så en normal bebis med andra ord.

Charlie vägde ju 3850gr och han kom 5 dagar tidigare.. Så det hade varit skönt med en mindre bebis denna gången ;)

Det var riktigt roligt att dom gör 3D ultraljud i Ystad nu förtiden. Lite roligare att kunna se bättre på bilder. Dock visade sig inte vår bebis denna gången i heller. Hon borrade in huvudet i och satte händer och fötter för ansiktet. Men det possitiva är att hon ligger med huvudet neråt och i fixerat läge :) så nu ska hon bara lägga på sig lite mer fett sen är hon välkommen ut till världen :) för vi längtar riktigt mycket efter henne nu...

Fick en bild på näsa och mun det var allt vi kunde se av ansiktet.. ;)


Ultraljud i morgon :)

I morgon bitti är det dax att se lilla bebisen en sista gång innan hon föds :) spännande ska det bli.
Jag vill ju ha en sista koll på att det verkligen är en flicka och sen är det alltid roligt att veta vad hon beräknas att väga när hon föds :)

Idag är jag i v. 32+4 (v.33) och det är 52 dagar kvar av 280 dagar :)
Det känns helt konstigt att väldigt snart är hon ute hos oss och jag är inte det minsta förberedd.
Tror att Chrille o jag får ta en Malmö shopping tur nu innan hon kommer och fixa det sista inför ankomsten ;) även om vi redan har det mesta sparat från Charlie så vill man ändå att hon ska få lite nya saker :) så som sängkläder och lite smått gott ;)

Magen växer oxå. Jag undrar hur stor den kan bli egentligen. Men efter mätningarna hos barnmorskan ligger den under normal kurvan men växer dock fint ändå. Det är bara jag som tycker att den är enorm..
Inga krämpor än i heller och det är väldigt skönt. Jag kan görs precis allt jag gjort innan oxå och jag mår fortfarande oförskämt bra. Min kropp är kanske gjord för att vara gravid haha :)

Ska uppdatera med lite magbilder och ultraljuds bilder i morgon så ni får hålla till godo med lite läsning idag.


RSS 2.0