En lång dag..

Idag har det varit en underbar dag. Först var det ett besök på Unga mammor, leka, sjunga och allt som hör till. Efter det åkte vi hem till Mia och Wilhelm och drack kaffe och gick en långrunda med barnen. Jättemysigt och trevligt.

Sen har det blivit städning här hemma, mys och lite annat smått o gott. Men när kl blev 16 så hade vi ingenting att göra längre och lillen började att bli lite trött så vi åkte hem till min mamma.
Där fick jag goda räkmackor & äpplekaka.

Nu sitter jag bara och väntar på att Chrille ska komma hem från Malmö. Han har jobbat hela dagen, och sen skulle han repa. Så nu fattas han bara...

I morgon ska vi rensa i trädgården, fylla hela släpet med ogräs..(usch) men det ska göras. Och jag har min sovmorgon oxå =) Det ska bli skönt. Ska passa på att sova riktigt länge för helgen kommer att bli lång.
Sen i morgon kväll ska mina föräldrar bjuda på Fondue på hamnkaffét  ska bli jättegott.



Lägger in bilder i morgon, har inte orkar tömma kameran och blogg går ganska segt ikväll så det får vänta tills i morgon.
KRAM


God morgon

Är uppe med tuppen idag. Charlie ville inte sova längre än tills lite över 6 i morse. Men det var helt ok att stiga upp så tidigt för jag låg vaken och kunde inte somna om i heller.

Idag har vi lite att göra. Först ska vi på unga mammor, sen ska vi ut och gå med Mia & Wilhelm, och sen raka vägen hem och städa. Här är så skitigt. Jag älskar hösten, men inte regnet och leran som bildas ute i trädgården. Bruno släpar in så himla mkt smuts o skit hela tiden. Det är bara rent här i ca 30 minuter efter att man har städat...

Igår åkte vi till Ikea, det är verkligen stort där men jag gillar det gamla ikea bättre. Dels för att man inte hittar sakerna som man vill ha, och sen tyckte jag att det var rörigt.
Men vi fick iaf handlat en lampa till Charlies rum, en sovpåse, och lite småsaker..



Nu är det dax att göra sig i ordning inför dagen...
Kram


Det värsta av allt har hänt...

Usch vaknade tidigt som vanligt i morse av en mycket glad liten kille som ville upp o leka. Steg upp matade honom och lekte lite. Sen var det dax att sätta på kaffet.. Kaffet som behövs varje morgon i stora mängder dessutom. När allt var laddat och klart i kaffekokaren så hände det inget. Det rann inte i den..Min älskade kaffekokare är DÖD...Så nu sitter man här inget kaffe har jag fått i mig och det blir en runda till Ystad snart så vi kan köpa en ny. Får bli en billig kaffekokare för Chrille o jag önskar oss en Moccamaster i julklapp =) Eller nån annan lite snabbare kaffekokare än den gamla som vi har haft länge.

Sen blir det kaffe med Eve lite senare idag. Nicole går ju på dagis nu på förmiddagen...så jag gissar på att det blir i eftermiddag nån gång.

Uppdaterar senare idag...
Kram




Julklapps tips..

Lägger till en ny kategori med julklapps tips. Farmor Carina frågade ju vad Charlie önskade sig i julklapp..och då tänkte jag att det är ganska smart att lägga upp det här..

Så listan uppdaterars allt eftersom vi kommer på saker som Charlie behöver..
Nu är det inte sagt att charlie behöver ha allt som kommer upp här..men det kanske kommer nått tips om ni har svårt att hitta saker...



Pengar till en Bilstol


En rolig leksak att ha i bilen (finns på babyproffsen)


Kläder i stl 80/86
(Alt presentkort)

Skogen med Malin & Tuva

Söndagar brukar vara så tråkiga. Men inte denna.. I morse blev det brakfrukost med ägg, bullar och sill =) Sen kom Faster Sandra & Farmor Carina förbi för att hälsa på oss (Charlie)..Sen kom Mormor & Morfar förbi med bullar och fixade fönsterna i källaren som hade svällt upp så dom inte gick att stänga.

En stund senare frågade Malin om vi skulle ha picknick i skogen, självklart ville vi det.  Så det var bara att packa in vagn och barn i bilen och bege oss till Ystad. Jättetrevligt blev det. Kaffe och kanelbullar som var något brända haha... Men det var mysigt.

Så här har ni lite bilder från vår dag =)


Mitt nya vrål åk =)


Charlie gillar den =)


pappa mys


Tuva sover gott i skogen


Fika kaffe o kanelbullar


Charlie nyfiken på vad vi äter...


Du & jag tuva =)


Fiiint =)


Svampar..


Drama, drama....

Ja så var vi tillbaka till allt skit snack igen....Fast allt är väl ganska uppklarat tror jag. Har varit en jobbig eftermiddag många samtal osv. Nu vet jag iaf vem man ska lita på och inte...Jag vet iaf vem som är riktiga vänner...

Men men, vi har iaf haft riktigt roligt ändå idag. Nathalie & söta Ariella har varit här, Malin & lilla Tuva kom förbi en sväng oxå och sen fick vi fint besök av Eve & Nicole. Med andra ord en riktigt riktigt trevlig dag med goda vänner =)

I morgon blir det marknad med min mamma och Charlie. Ska bli jättetrevligt att komma hemifrån lite.. Ut och träffa folk, kolla på roliga saker. Jag har aldrig varit på höstmarknad så det kommer att bli kul. Sen blir det idol kväll hos Eve med godis =)

Nu ska jag krypa ner i soffan och vila min ömma rygg som Charlie har orsakat av sparkar i sömnen och allt bärande..lillen är ju tung nu förtiden.
Ha en bra kväll Kram!!!




Bilder som får

Tala av sig själv...

Orkar inte uppdatera med något långt inlägg. Kvällen igår var jätte mysig. Blev middag med Tacos. Film och lite gott till det.


mitt badmonster. Nu passar det inte att ligga ner längre...


Pappa mys =)


Fina rosor

5 underbara år...

5 långa, underbara, jobbiga, roliga, kärleksfulla år har gått sen vi blev tillsammans. Tiden har verkligen gått fort....

Ikväll ska det firas med lite god mat...

Skriver mer om allt senare för det är så här att kl är ju bara 06:50 just nu. Jag har varit upp sen kl 06:10 kostaterade att Chrille hade försovit sig, jag var/är aptrött efter en hemsk natt igen. Charlie vaknar jätteofta på natten. Inatt började det redan kl 23 sen vaknade han 1 gång i TIMMEN hela natten. Jag var lagom mör i kroppen när jag gav upp vid halv 6 tiden o gick o hämtade in honom till vår säng i hopp om att han skulle somna om... Men ni kan ju gissa själv hur det slutade...

Så jag känner att denna dagen kommer att bli lagom rolig. Nu springer han omkring i sin gå-stol och har HUUUR roligt som helst. Men om en stund tänkte jag att vi skulle krypa ner i sängen igen. Både han och jag behöver sova lite. Annars kommer charlie att vara trött hela dagen. Sen är det andra rutiner som gäller ikväll...

Nu ska jag kolla på Vakna under mitt täcke med en kopp kaffe...sen kallar sängen igen..=)

Ha en bra dag kram!


Höst mys

Håller på att flytta in i vårt hem.. Jag håller på att fixa bort sommaren.. Nu ska hösten flytta in i vårt hem. Hittade jättefina nypon i trädgården som fick flytta in på min ljusbricka.


Hela eftermiddagen har det varit mys och bus. Charlie passade på att ta en riktig lång sov stund i eftermiddags mellan 14-16:30 så jag hade gott om tid på mig att fixa kvällsmaten. Min bror kom oxå förbi en sväng och tog en kopp kaffe med mig.

Nu ska jag snart gå o lägga mig...
Kram






Mina prinsar =)

Njut av mina 2 prinsar =)


Du o jag brorsan...


Pussas lite....stor kärlek mellan mina pojkar


Bruno ville sova vidare..


Sötnosarna =)




mysdag

I morse steg vi upp tidigt. Charlie ville inte ha sovmorgon så det var bara att ta sig ur sängen och upp o leka med honom... Vissa dagar är det jobbigare att stiga upp tidigt än andra. Idag var det en sån morgon. Men man blir ju pigg av att kolla på honom när han röjer runt i huset och har hur roligt som helst.

Sen åkte vi in till Unga mammor en sväng. Det var så där idag. Barnpsykologen var där och pratade, men har man ett barn som vi har som är super snällt så har man ju inga frågor.
Kanske när han börjar närma sig året och hittar på massa bus..då kan man ju behöva fråga någon hur man ska göra.
Men det blev iaf lite kaffe och en god frukost.

Nu sover lillen och jag har precis startat en maskin tvätt, sen vet jag inte vad dagen innehåller. Antagligen packar jag ner Charlie i vagnen och går ut en runda i skogen. Lite frisk luft skadar aldrig.

Chrille jobbar tills 19:00 ikväll så vi har hela dagen på oss att fixa något gott att äta ikväll. Blir nog köttgryta. Var så längesen vi åt det. Det sköter ju sig själv.

Nä nu ska jag koka lite kaffe tll mig själv och krypa ner i soffan så länge...
Uppdaterar ikväll med lite bilder..=)

öhhh

Bakis?... YES...men det gör inget för jag hade skit roligt igår..

Tror jag ska bädda ner mig igen och ta mig igenom denna dagen..Usch...

Tack för igår..


Ikväll

Är det feeeest för min del...
 Chrilles tur att vara hemma pappa och mysa med lillen medans jag går ut o roar mig. Ska på födelsedagskalas för Emma som fyllde 23 år igår. Sen blir det utgång...

För en gångs skull ska det bli roligt. Har velat fram och tillbaka hela veckan om jag verkligen vill eller inte. Men nu känns det bra iaf.
 Håret är färgat, ögonbrynen plockade, sminket ska läggas sen bär det av till förfest hemma hos Eve. Där blir det några drinkar och nacho och dippa =)
Förr när vi festade var detta standar på förfesten...


Charlie är på ett ljuvligt humör idag. Vi vaknade 07:45 idag. Jätteskönt med en sån sovmorgon.
Nu ska jag ta hand om lite tvätt sen blir det mys med lillen innan han somnar och jag ska bege mig iväg hem till Eve för att göra mig i ordning, snacka skit och dricka drinkar!!

Ha en trevlig helg =)


Bruno har åkt iväg..

På semester igen =) Vi har semester från honom och han slipper oss lite oxå.. Idag har vi haft fint besök av Malin & Tuva. Blev några fina bilder på gullungen Tuva. Men det blev inga foton på Charlie & Tuva tillsammans..Lite tråkigt.

En sööt Tuvaluva =)

Charlie blev jätte rädd för farfar när han kom och skulle hämta Bruno. Tråkigt om Charlie har kommit in i en sån ålder då han börjar bli lite rädd för folk..Men jag tror bara att han var trött för han hade precis vaknat när farfar Lars kom hit..

Sen har vi lekt lite med kameran idag igen..blev några fräsiga bilder på lillen MED hår..hehe...


Min söta trollunge...


Passar bra med hår...


Men söt utan oxå =)




Svininfluensan...

Idag fick jag åka till jobbet och ta sprutan mot svininfluensan..Så nu är det avklarat. Besiktning/värdering av huset i eftermiddag. Gud vad vi har städat, och städat...och åter städat. Så nu är det fint. Källaren har aldrig varit så ren och fin någonsin och allt luktar gott =)

Lillkillen har äntligen blivit av med förkylningen och vi har fått tillbaka våra glada kille igen. Inget gnäll, inga tårar..HELT UNDERBART!
Fick sovmorgon oxå idag =) Det behövdes kan jag lova. Så en glad mamma och en glad bebis...

Fick springa ner om på Lindex oxå för att hämta ut Charlies Libero låda som han har fått i 6 månaders present från Liberoklubben. I den var där blöjor, våtservetter, bindor, 1 boll, strumpor, haklappar, salvor... hmmm kommer inte ihåg om där fanns mer i den. Men gratis smakar alltid bra =)





Allt för nu...Kram (uppdaterar senare med bilder på lillen, han sover just nu!!

Usch vilka nätter...

Jag vet inte vad som har hänt... Men våra nätter är hemska. Charlie vaknar x antal gånger varje natt. Nu börjar detta bli riktigt jobbigt. Det är inte jobbigt att han vaknar, utan det jobbiga är att han aldrig vill somna om. I natt fick jag ligga vaken mellan 4-7 i morse då chrille kom hem från jobbet. Jag orkar inte mer...detta är såå jobbigt just nu!

Han har alltid sovit bra på nätterna och nu dom sista veckorna har allt vänt...Jag fasar inför natten varje kväll..

Min sötnos...

Lekte lite med kameran ikväll...









Ni får bortse från den snoriga näsan han har...



Hemma med min sjukling...

Ja lillen är jätte förkyld. Eller idag är det bättre...
Jag har varit med om värsta natten på länge..Charlie somnade efter många tårar igår vi 7 tiden för att sedan vakna 30 minuter senare och var jätteledsen. Han bara skrek o skrek..Har inte sett honom så ledsen nån gång..Tårarna sprutade och snoret svämmade över i näsan på honom. Hemskt att se sitt barn så ledset. Så efter 1 timmes vyssande och sjungande somnade han i famnen. Sen har natten fortsatt med nästäppa och en jätteledsen Charlie.
Nu är han hur bra som helst igen. Lite snorig bara men lika glad o pigg som han brukar vara..Skönt!


Nu är vi hemma. Helgen är snart slut och jag ska bara njuta av lugnet här hemma med min lille prins. Sen kommer antagligen Eve o Nicole hit och gör oss sällskap i eftermiddag..Och lite senare kommer mina föräldrar hit.


Nä nu ska jag plocka upp allt som vi haft med oss när vi varit inne i Ystad..Och Charlie leker med alla sina leksaker.. =)
Kram!

Några bilder från helgen..har varit dålig på att fota..


Charlie i morse..pigg o glad =)


Charles Ingvar


Fötterna är så goda


Mummmmmms...


Ystad vs Köpingebro

Jag ÄLSKAR köpingebro... Home sweet home =)
Skönt att vara hemma igen. Ni som undrar så är det så här att jag passar mina föräldrars små odjur till hundar denna helgen. Dom har en trevlig helg i Göteborg och väntas åter i morgon. Skönt!!!

Så igår packade jag in Charlie i bilen och alla saker som måste följa med..*puuuhh* och sen begav vi oss in till mina föräldrars hus för att vara hundvakt.
 Malin & Tuva kom förbi och sälskapade oss hela kvällen. Jättetrevligt annars hade jag nog bäddat ner mig i sängen med charlie och kollat på Idol och sen somnat..Men nu blev det lite trevligt prat istället. Sen fick jag en  skön sovmorgon till halv 9 i morse.

Långrunda med hundarna och sen körde vi hem till köpingebro igen.. Så skönt att vara hemma. Charlie ligger o sover gott i sin säng just nu och jag har hunnit med att hänga tvätt, starta en ny maskin som snart är klar..Sen blir det till att bege oss in till Ystad igen. Denna gången åker gåstolen med till Charlie. Det var inte populärt att ligga stilla på golvet bara.

Om vädret håller i sig så lär det bli en långrunda ikväll igen, sen vet jag faktiskt inte vad som händer... Återstår att se. Jag vill ju så gärna gå ut i skogen o ta några fina höstbilder på Charlie. Men vi får se hur det blir med det. Uppdaterar i morgon när vi har kommit hem igen.
Ha en bra helg Kram!

Mysmiddagen som försvann och kom tillbaka igen...

Jag har hela dagen gått o längtat efter middagen som skulle innebära god middag, vin och allt som hör till. Men hör o häpna... När jag kom hem från unga mammor vid middagstid kom Chrille med det glädjande beskedet att vi skulle ha omvärdering av vårt hus på onsdag. Alltså ASMYCKET som ska fixas till tills dess..

Så min lyxdag försvann rakt ur handen på mig. Istället blev det till att åka till Ystad o köpa dörrhandtag & lister. Tillbaka hem roa Charlie lite och sätta han i gåstolen sen börja på storstädning i vardagsrummet, sovrummet, och i Charlies rum. Nu är där klart iaf. Sen återstår hall, toa och kök. Men iaf VI har hunnit med så himla mycket. I morgon blir det lite projekt i trädgården packa undan poolen, klippa gräset, och rensa ogräs... Ja skit roligt..men ett måste!!!!

Det blir oxå fika hemma hos eve i morgon ska bli trevligt Matilda och barnen kommer oxå länge sen sist man träffade dom..=)

Men nu till saken...Det blev ingen solning för min del idag, men en väldigt fin middag och ett glas rött till de. Kan inte bli bättre. I helgen ska jag passa mina föräldrars hundar så jag och Charlie kommer att flytta in till Ystad i morgon kväll..så vi får väl se vad som händer då..

Några bilder på min kladdis...

Gröt ska ätas på ett speciellt sätt...

man suger i sig göten på bordet....

Nä men jag kladdade inte ju....



Men nu ska jag återgå till soffmys med Chrille...
Ha en bra helg kram!


Cirkus bilder...

Blev en sväng hem till Eve & Nicole nu i eftermiddag. Hade svin tråkigt hemma, efter att ha legat hemma hela dagen och bara kollat på tv.
Så vi tog en promenad genom skogen och kollade in Cirkusen som håller till på gamla fotbollsplanen precis bakom Eves hus. Liten men ganska roligt att där finns en sån där just nu.

Charlie har varit extremt gnällig hela dagen och ingenting har varit roligt. Jo gåstolen så klart. Men den får han inte sitta i hur mycket som helst. Men han ville inte vara i min famn och inte ligga på golvet och leka med sina leksaker..JOBBIGT när ingenting passar lilla herren.

Nu är det iaf kväll och snart sovdax för honom. Sen ska jag fortsätta mitt tv tittande. Finns ju en hel del att kolla på nu om dagarna. Halv 8 hemma hos mig har ju börjat igen och just nu är dom i Ystad. Roligt!


Dålig bild då solen låg precis bakom tältet...


Barnen med cirkusen i bakgrunden


Nicoles coola skor =)


Ja så här ser den ut...

Nä nu ska jag leka med lillen innan han ska sova...Kram


Trött..

Har varit trött i ett par dagar nu...men ikväll kommer det en uppdatering med bilder.
Idag har det varit soffläge för både mig & Charlie..de ni..massa mys!
Nu får jag ta hand om hemmet som inte ser så roligt ut..

Föresten det är Cirkus i Köpingebro ikväll..sjukt. Visste inte att man ordnade ciruksar här..men tydligen.
Kram!


Regn & Rusk

Fy regnet bara öser ner idag. Inget roligt väder alls.
Men idag har vi hunnit med massor... Morgonen började med en lång sovmorgon tills kl var 10 (efter en jobbig natt) sen kom Eve & Nicole hit på kaffe och massa snack om jobbet...

Sen blev det en promenad ut i regnvädret på med regnskyddet och varma kläder sen blev det en skogspromenad. Jätteskönt faktiskt även om regnet öste ner.

Nu är jag nyduschad, ska bara slänga på mig lite smink sen bär det av till Ystad för att hälsa på Kristina & Milton =)
Grabbarna ska ju iväg på fest ikväll så det får bli en mysig kväll för oss tjejer med våra små killar..

Lägger in lite bilder från igår och idag...


Charlie väl nerpackad i vagen efter en långpromenad igår..(sittdelen har åkt på nu)


Farmor Som var jättefin i håret igår o Challeballe =)


Söta Nicole som har fåt massor av hår =)


Gick tyvärr inte att vända bilden...Men här är min lilla grönjöling


Hjärte stjärten =)

 


Sovdag...

Jag lovade innan att jag skulle uppdatera med bilder senare...men tyvärr blir det inga. Vid 1 tiden kom charlies farmor hit och hade med sig fika, jättesnällt men jag bantar ju så det fick bli kaffe för min del istället. Blev massa mys med Charlie för farmor och jag hann med att ta hand om lite tvätt medans hon var här, jätteskönt.

Sen har vi bara SOVIT jag undrar om det kan vara sprutan som gjorde min lillekille så himla trött. Mellan varven har han varit hur pigg och glad som hellst. Men bara korta stunder. Så nu har vi precis tillbringat 1½ timme på soffan under ett täcke, så skönt till och med jag somnade.

Charlie sover fortfarande men jag funderar på att väcka honom så han kan leka lite innan det är dax för att sova inför natten. Får kolla tempen oxå då jag tycker att han verkar lite varm..men det kan ju självklart vara för att han sover. Då blir man varmare. Vill ju absolut inte att han ska få feber..

Ikväll blir det Idol för min del, efter det så ska jag faktiskt gå o lägga mig. Jag har en ensamkväll då Christian är i Malmö. Så det känns lite meningslöst att sitta uppe helt själv. Jag behöver sova så man får passa på när amn verkligen kan!
Trevlig lördagskväll
Malin & Jessica ha så trevligt på er tjejkväll =)


Duktiga killen...

Det gick faktiskt jättebra på BVC, första sprutan kom det några tårar som lika snabbt gick bort igen, sen va han glad som solen när spruta nr 2 skulle ges. Bara lite pip som kom..sen glad igen. Skönt nu är det äntligen över. Jag hatar att ta sprutor själv och att se sitt barn få sprutor är ännu värre. Men som sagt nu är det klart, för denna gången!

Han vägde precis 9 kilo och var 70 cm lång. Följer sin kurva perfekt fick vi höra. Jag var lite orolig över vikten, men den var hur bra som helst sa bvc tanten. Kurvan har planats ut dom 2 sista gångerna =)


Nu väntar vi på att Farmor ska komma hit och dricka en kopp kaffe. Men först ska Charlie vakna och få sin alvedon för att förhindra feber om det nu skulle dyka upp.

Uppdaterar mer sen med bilder från dagen...
Kram


BVC

5 månaders sprutor, vägning & Mätning kl 11..stackars plutt....


Mysdag

Idag kom hela babyligan med mammor hit o drack kaffe =) Blev ju en massa bilder på våra små troll ungar..



Heeej Bloggen...haha (amandavardet)


Leia leker =)




Tuvaluva =)


Bruno vill oxå vara med...


Söööt


Biff stroganoff mums =)


Sömntutan sover lite =)


Kan sitta själv...en liten stund iaf...


Duktig va?


Nä nu väntar jag på att min shaker ska komma hem så jag kan stilla min hunger...
Kram!


5 månader sen

Låg jag på förlossningen med en nyfödd Charlie i min famn =)

Det är nog det enda possitiva med denna dagen. Efter en natt med dålig sömn, min shaker som försvann i morse kan de inte bli mycket värre.
Kankse inte låter så himla farligt men det är det. Jag är inne på dag 4 med mina fina drinkar =) Och jag har klarat det hur bra som hellst inget fuskande iheller..MEN så var där en viss person som tyckte att han kunde ta med shakern till jobbet..då blev det föör bra.. Det är jag som bantar och det är JAG som behöver den till mina drinkar..
Det är inte gott att dricka dom av glas..jag ska gå o köpa en egen...så är det bara!!!!
Ditt och mitt finns inte längre..

Om en stund kommer iaf Malin & Tuva, Jessica & Leia hit och gör oss sälskap =)





RSS 2.0