Förkylningstider..

Som rubriken lyder så är det dessa Förkylningstider just nu. Charlies näsa rinner non stop och är hemma från dagis för att samla kraft och bli riktigt frisk igen.

Jag känner själv att nått ligger o gror i kroppen men hoppas på att slippa undan denna omgången. Det är trotts allt bara mindre än 2 veckor kvar tills vi ligger vid poolen och njuter av solen och jag vill,vill,hoppas och håller tummar o tår att hela min familj är frisk tills vi åker!

Lillasyster i magen gör sig påmind nån enstaka gång ibland..
Antingen är det en mycket lugn bebis eller så stoppar moderkakan de flesta rörelser och sparkar. Tråkigt tycker jag då det är det mysigaste som finns ju med att vara gravid.
Denna gången är så olik graviditeten med Charlie. Jag mår så sjukt bra, inga konstiga hormoner som gör att man skulle kunna döda allt o alla som bara rör sig runt en.. Haha nä jag mår bra, är lycklig och njuter av en härlig tid ;)
Idag är jag i v.19+1 (v.20) några dagar till så är jag halvvägs..

Vikten går uppåt men det händer inte så mycket med magen.. Jag blir bred,tjock men det är väl bara att acceptera det :)
Det går ju trotts allt att gå ner dessa kilon igen inom en snar framtid!
Nu ska jag hålla kväll Charlie sover och jag är trött. Det väntas åter en hemma dag i morgon innan det är chrilles tur att vara hemma..
Trevlig kväll ;)
Bjuder på en gammal bild på min prins


Det blir en lillasyster

Nu är ultraljudet över och i min mage ligger en liten flicka som beräknas födas den 25 mars blev flyttad några dagar så idag är jag i v.17+5

Moderkaka i framvägg precis som jag själv gissade då jag inte känt av bebis mer än nån enstaka gång. Men allt såg fint ut så nu ska jag njuta av graviditeten ;)

Fick 2 ganska dåliga bilder då bebisen inte ville visa sig..


Äntligen ultraljud :)

Tjoohoo ;) i morgon blir det av :) ultraljudsmaskinen är igång igen och efter att barmorskan ringde mig ikväll så fick jag en tid i morgon redan ;) tur man har en bra barnmorska..

Nu längtar jag.. Vilken fin överraskning och att denna människa kan göra en så glad :)


V. 17+3

Gud vad veckorna går snabbt nu är redan i v.18 på onsdag om 5 dagar får vi reda på om det är en lillebror eller lillasyster. Jag tror på en lillebror medans Christian gissar på en liten syster.. Vi får väl se.

Iaf så har jag känt de första sparkarna,det var riktigt mysigt och nu längtar jag tills nästa gång jag kan känna dom.. Eller tills dom kommer mer regelbundet.. Det är ju det som är mysigt med att vara gravid. Jag mår fortfarande hur bra som helst, och det är väl tur det ;)

Lägger in en färsk magbild från i morse. Magen den växer och det gör allt annat oxå haha.. Usch jag kommer att bli riktigt stor denna gången känns det som. Kilona fastnar direkt ju.. :( men det är nått som jag får ta itu med sen efter bebis är född.
När jag var gravid med Charlie fick jag några bristningar mitt fram på magen och denna gången hoppas jag inte att det blir värre.. Bristningar i all ära ;) men fler nej tack haha fint minne från en fin Charlie <3


Jag orkar snart inte mer...

Usch jag är trött... jobbet tar all kraft sen ska man hinna vara en bra och glad mamma åt Charlie, en god sambo åt Chrille samtidigt som man ska hinna tvätta,städa,handla och sen ska man finna tid till att träffa vänner oxå. Ibland går det bara inte att få ihopa tiden, det är inte som när man var mammaledig och hade all tid i världen att roa sig och göra saker dagarna i ända.

Nu är jag glad om jag hinner att gå o lägga mig nått så där i tid och att jag inte glömt att ta fram mat från frysen så man inte står där dagen efter när man kommer hem från jobbet utan någon upptinad mat. Ibland är livet inte riktigt så bra som man tror att det kan vara. Jag är trött, gravid och extremt glömsk och gnällig. Men ibland önskar jag att folk förstår varför man inte orkar eller att man glömmer eller bara helt enkelt inte hinner!


Vilken tur man äger en happytone

Som ett brev på posten kom det blod i morse.. :( har inte haft en enda blödning sen v.12 men nu kom det igen..
Jag är väl förberedd med en happytone eller doppler så jag kan lyssna på hjärtat på bebisen. Köpte det för någon vecka sedan ifall jag skulle bli orolig av en blödning igen..
Och nu kom den väl till användning. Man får ju inte använda en sån för ofta då det tydligen kan skada fostrets hörsel. Men nån gång ibland skadar inte. Jag känner mig iaf lugn nu då lillens hjärta slog för fulla muggar..
Idag firar Charlie o jag lördag med våra vänner Malin o tuva.. Hoppas alla ni andra får en riktigt bra lördag :)


RSS 2.0