Måndag och ny vecka!

Då var det en ny vecka igen, massa saker som händer denna veckan oxå.
Idag har vi varit inne på ungamammor. Barnpsykolgen kom dit och pratade lite. Det är faktiskt jätteintressant att höra vad hon har att säga. Man kan ställa alla möljiga frågor till henne och hon har väldigt bra svar på frågorna!
Sen blev det till att köra hem, en snabb kopp kaffe hos eve innan vi körde hem.

Som vanligt såg vår hus ut som en bomb hade slått ner...Så jag bestämmde mig för att göra en storstädning. Rensning utav blommor, vattning, dammning, damsugning, torka golv, tvätta, hänga tvätt och vika tvätt. Man är väldigt effektiv när man k'nner för att göra sånna här saker. Som tur var det så sov Charlie en lång stund så jag hann med att göra nästan allt innan han vaknade.

I morgon är det babymys hemma hos Malin & Tuva. Ska bli lika trevligt som vanligt att träffa alla bebisar + mammor igen.

Nu är vi rustade inför höst/vinter mamma hade köpt en jättesöt mössa med tillhörande vantar jättefina så nu längtar jag efter lite kallare väder så man kan sätta på vinteroverall, mössa, vantar ja allt som hör till..=)

Sen kom även en liten precent till Charlie som jag tror att hans gammelfarmor har köpt, jättefin var den men det lär nog dröja ett litet tag innan han kan använda den..=) Men så häftig den var! Tusen tack


Mormor shoppat till Charlie


Gammelfarmor som shoppat =)

Nu har jag inte tid att sitta här mer, charlie ska äta gröt, bada och sen sova...sen är det vuxen tid som gäller då chrille slutar kl 19:00
Kram!


Kräftskiva/Trött

Ja igår var vi ju på Kräftskiva, skit trevligt var de. Men det är inte alls som när man festade förr. För allra första gången så tänkte jag att det kommer en dag i morgon oxå...Har nog aldrig hänt när jag druckit och festat. Tur var väl de..För jag har varit så trött idag, helt slut i kroppen. Inte bakfull utan bara så himla trött!

Det var iaf riktigt roligt, Chrille o jag lämnade rollen som föräldrar hemma och blev just precis Martina & Chrille. De flesta var väldigt trevliga på festen...
Krfätor är ju så gott, men jäkligt jobbiga att skala.

Charlie var bortlämnad för allra första gången på natten, och det hade gått jättebra som tur var. Det var bara mitt mammahjärta som saknade honom nått fruktansvärt. Satt o räknade ner minuterna i morse innan mamma/mormor kom och lämnade tillbaka min lilla skitunge =)

Sen så åkte mamma o jag till Boan (bo-Olsson) blev inhandlat ett par jeans leggins, 2 dreggel/kräkhaklappar till Charlie + en supersöt grej som man fäster på sängen som lyser stjärnor, och små nallar i taket. En billigare variant (för 149:-)  på en sängmobil som jag ville ha...och vill fortfarande ha!!


Så här ser denna ut som jag köpte idag...


Men det är en sån här jag vill ha, mycket roligare, mysigare med massa fina låtar, fint ljus och apan rör sig...


Sen har vi bara tagit det lugnt idag. I morgon bär det av till Ungamammor igen, ska bli trevligt för Charlie blir så himla trött efter att vi har varit där. Massa små söta barn att leka med, vi sjunger och fikar o pratar skit..=) De är mammalivet  de..hehe...

Kl är bara 20:00...men jag hör redan hur sängen kallar på mig, skulle vara så skönt att bara gå o lägga mig tidigt så jag kan vakna o vara utvilad i morgon!

Ha en bra kväll kram!


Lördag + Kräftskiva

Ja idag har vi kommit till denna lördagen som har känt som den var sååå låångt borta. Nu är den här... Vi ska ta stora steget och lämna bort Charlie över natten till mina föräldrar. Om ca 1 timme ska jag köra in o lämna plutten o alla sakerna. Jag vet ju att det kommer att gå hur bra som hellst, men ändå känns det lite vemodigt att behöva lämna bort honom när han är så liten...Men nån gång ska vara den första...

kl 15:00 smäller de sen, kräftskiva =) Ska bli super roligt. Detta är 2:a gången jag går ut nu sen jag fick barn, och jag vet att ikväll kommer det nog att bli lite "hårdare" än vad det var första gången jag gick ut o drack lite...Men det ska bara bli trevligt. Får hålla mig själv i örat lite, chrille ska oxå hjälpa till o hålla koll..hahha..Man kan ju inte dricka som förr då kroppen inte tålder det när man inte druckit på eveigheter!

Tänkte lägga in lite fina biölder på Kristina o Marcus, dom går ju i väntans tider 19 dagar kvar idag =) Så snart kommer lill*n så spännande...


Hjärte bebisen i magen!


Kristina o sin fina mage!

Kristina har varit här..

Hela dagen nästan. Jättetrevligt. Hon är bara snabbt hemma om för att lämna lite saker till Markus. Sen kommer hon igen. Lite senare kommer även Markus och Chrille som slutat jobba då. Då blir det pizza film och mys.
Fick springa ner en runda till Gemalivs  innan i morse...här kommer 2 bilder på Charlie då han fick halvsitta i vagnen..


Sötnosen i vagnen =)


Redo för promenad men inte utan Kaninen!

Sen i går så drack Eve och jag kaffe...vi fick lite barnvakt till nicole då vi satte henne i hoppgungan. Hur bra som hellst då kunde hon inte springa omkring..hihii...hon tyckte det var roligt en liten stund iaf..


Kolla in dom långa benen..stora tjejen nu!

Allt för idag, jag vet det blev ett kort inlägg..men jag måste leka lite med lillen nu, han har tröttnat på att ligga i babygymmet....Kram!

Liten har blivit STOR

8120 gram och 67 cm lååång..stora killen. Men han har börjat att plana ut vikten på kurvan nu. Går inte upp lika mkt som han har gjort tidigare så det är sköönt!
Vi har precis kommit hem från bvc där vi hade föräldra träff med alla bebbarna och föräldrar + barnpsykologen Christina Skogman. Jättetrevligt hon hade massa vettigt att säga.

Sen när vi kom hem var så klart lillgrabben hur glad som hellst och lekte o hadde sig =)  Sen var det gört, bada och ersättning, och sängen med ett storet Godnatt. Nu sover han som den prins han är. Duktiga killen älskar sin säng..och somnar på 2 röda sekunder när jag lagt honom där!

Annars idag har det bara varit Ungamammor som var super roligt idag. Barnen hade roligt, Charlie och Willhelm hade jätteroligt tror det var nån slags skriktävling..satt mittemot varandra och turades om att skrika till varandra..haha...

Några gullbilder från dagen!


Badpojken =)


Vart tog gröten vägen?...


Men hallå...ge mig mer då... (Charlie älskar sin gröt)

Trevlig söndag

Ja idag blev det att stiga upp 07:30 efter en jobbig natt. Charlie var sig inte lik, vaknade o var jätteledsen fick sitta med honom i en halvtimme innan han lugnade sig och kunde somna om. Sen vaknade han flera gånger under natten och var ledsen..stackaren. Blev nog lite mkt när vi var bort igår kväll, mycket folk och massa intryck som kanske störde..

Men idag har han varit glad hela dagen, Vi åkte till Malin och Tuva och drack en kopp kaffe, sen blev det promenad på stan och en mjukglass =)
Så söta våra barn är..fast jag glömde kameran hemma så det blev inga foton.

Efter de åkte jag hem till mina föräldrar som varit på G-kås i Ullred och köpt lite saker till Charlie. Han fick en ny nappflaska, nya nappar till den oxå, tröjor + en urgullig skojrta, byxor och det bästa av allt en skit häftig leksak att sätta i sängen som spelar olika melodier, en blinkande sol och djur som låter när man trycker på dom.




Den stickade Pippitröjan har mamma/mormor stickat åt Charlie, den är så fin.
Den får han ha till hösten då det är kallare ute =)

I morogn ska vi "leka" med Malin & Tuva

Ja Malin skickade precis sms o frågade ifall vi ville komma in o dricka lite kaffe. Ska bli super ttrevligt. Chrille kommer säkert att må som han förtjänar i morgon så då kan han få sova så länge han vill så åker vi hemmifrån.

Lilla söta Tuva♥

Ska först hem till Mamma och hämta en Pippitröja som hon stickat till Charlie och lite saker från Ullared som hon köpt till oss.

Ikväll har vi varit hos Gammelfarfar Åke och firat honom. Bjöds på supergod mat från Ingelsta kalkon och tårta & bullar. Trevligt att träffa Chrilles sida av släkten, alla är så trevliga där. Och självklart var Charlies Bästa nästkusin Ariella♥ där oxå med mamma Nathalie. Alltid trevligt att träffas och snacka lite...


Charlies Gammelfarfar♥ & Gammelfarmor♥

Tyvärr var kameran hemma...men jag bjuder på lite gamla bilder idag


Charlies nästkusin Ariella♥


Charlie & Ariella (nu skiljer det inte alls mycket mellan dom i storlek)


Nu ska jag faktiskt gå o lägga mig är ruskigt trött och det skulle vara väldigt skönt att vakna och vara utvilad i morgon bitti!
Godnatt!

Godmorgon lördag!

Lördag och helg igen..veckorna går allt för fort...

Vaknade tidigt i morse av att Charlie låg och skrattade inne på sitt rum..smög ut och tog kameran för att se om man kunde få några glada kort från honom. Väl där inne hade han sparkat av sig täcket, och låg o lekte med sin snuttekanin...tokunge..









Ikväll är det kalas hos Chistians Mormor & Morfar  då Morfar Åke Fyller år, men som sagt så är det bara jag & Charlie som kommer då Chrille ska på kräftskiva hos arbetskamrater..Undrar hur detta slutar när hela Kriminalvården är på Kräftskiva (fylleslag) brukar det väl sluta i....Men det är roligt att dom ordnar sånt på hans jobb. På mitt jobb hade dom nog inte gjort sånna roliga saker.

Nä nu ska jag ta hand om all tvätt, städa och sen väcka Charlie som ligger o sover..men han får sova 1 timme till så jag hinner göra lite här. Ha en bra lördag!

Trötta efter en lååång dag...

Usch nu är kl snart 8, charlie har sovit sen 1 timme tillbaka somna som en stock kl 19:00..han med att doppa honom i badbaljan och ge lite mat sen somnade han gott i sin säng.
Chrille o jag åkte till Charlies gammel farmor & G Farfar för att chrille skulle låna en cykel till morgondagens kräftskiva... Cykla + kräftskiva= Dålig idée tycker jag iaf...

Själv så ska jag & Charlie till Gammel farmor & G farfar för att fira födelsedag då Gammelfarfar fyller år. Så ett stort Grattis säger vi till honom!

Sen var det de här med kvällsmaten..ja det fick bli Pizzerian i köpingebro..Det blir så ibland när tiden inte räcker till för matlagning. Tur det inte händer så ofta iaf. Nån gång då o då är helt ok enligt Chrille & mig...
Blev choklad oxå.. =) Såååå gott...ska man vara onyttig kan man lika gärna vara det rejält!

Har ju glömmt att berätta att lillskiten minsann sov gott från kl 19-04:30 åt lite mat och sen sov han vidare till 06:30 det kunde inte gå bättre. Verkar som att han sover hur bra som hellst inne på sitt rum, och jag har sovit som en prinsessa hela natten oxå, det var så skönt att vakna utvilad i morse (fick ju lite sovmorgon då pappa passade på att stiga upp med Charlie och ha lite morgon mys)

Nä nu är det fredag kväl och det är soffmys som gäller. Först ska här plockas undan lite så det inte ser så stökigt ut.
Ha en trevlig kväll/helg om jag nu inte skulle hinna att uppdatera under helgen. Men det tror jag säker att jag gör!
Kram!



Charlie o Jag kollar på min mobil





Babyfikan idag!

Idag var det ju vår stora babyfika i Norra promenaden där alla som ville kunde komma. Jag tror att vi blev 13 stycken och det var jättetrevligt att träffa alla!
Hade vädret varit lite bättre så hade kanske fler kommit, När kl var 10:45 öppnade himlen sig och det verkligen öste ner..som tur var så fanns där tak som vi kunde sitta under iaf. Men till slut så slutade det att regna och det blev vackert väder igen så då flyttade vi ut på gräset.
Tack alla som kom, det har varit en riktigt trevlig dag =)

Här kommer lite bilder från dagen!


Eriks och sin söta dotter Noëlla


Malin och Lilla Tuva


Nathalie och Ariella Pernilla med kameran i högsta hugg =)


Rebecka o Erik


Leia kollar in mamma


Leias mamma Jessica


Nicole & Evelina


Lilla Alex


Jessica, Leia, Malin & Nathalie


Petra & Lilla Jesper och Kirsi


Nathalie, Pernilla med sin Theo


Ariella äter nycklar


Theo har fått låna Nicoles mössa!


Söta Alex


Jessica & Leia


Min lilla guldklimp!

Dagen som varit...

Idag fick vi stiga upp tidigt, eller Charlie vaknade ju som vanligt skit tidigt...Pigg o glad som vanligt busig och glad som bara den. Jag fick sova 1 timme längre än honom då han låg och lekte i sitt babygym som endast är roligt 1 timme på morgonen!
Sen bar det iväg till Unga mammor, massa nya trevliga människor var där. Känns så skönt nu när det är som vanligt igen dvs 09-12...barnen blir trötta av allt bus där är..skönt för oss mammor!
Sen var det en snabb runda till Willys sen hem till Evelina & Nicole för en kopp kaffe...

Inatt/tidigt i morse bestämde jag mig för att Charlie ska få sova i sitt eget rum nu..han ligger  och gnäller 1-2 timmar innan han vaknar riktigt och under den tiden ligger jag själv klarvaken för att vara redo att ta upp honom när han väl har vaknat. Korgen börjar bli förliten och han slår i benen i kanterna så det låter mycket...och det är jobbigt att höra på. Så nu är det spjälsängen som gäller.
Har varit massa lek och bus nu under kvällen och ett långt bad. Sen så var stunden inne..
Gick o la honom i sängen och 2 minuter senare sov han som en stock utan ett enda ljud...spännande o se hur det går i natt. Kankse sover han bättre när han slipper höra oss..jag vänder mig ganska mycket i sängen och det gör chrille oxå..så en tanke är att han kankse störs av oss när vi sover alla 3 i samma rum. Ska bli otroligt spännande o se hur länge han sover i ett streck nu...

I morgon är det ju dax för "stora Babyfikan" i Norra promenaden..hoppas att det är många som kommer på den och att vädret håller sig fint. Om det nu skulle vara dåligt väder så blir fikan inställd och jag hoppas att alla själv kollar av hur vädret är och så..så att ni inte kommer dit helt i onödan. För ska man ha fika utomhus så ska det vara fint väder, uppehåll åtminstonde.


Ligga på mage går bättre o bättre för varje dag som går...


Särskilt om leksakerna är där oxå...


Babygymmet är fortfarande roligt en liiiten stund iaf..


O fötterna...


Provar sängen för att känna så den är mjuk o skön..(visst ser han pluttig ut i den)

Nya favvon...Hoppgungan...roligaste som finns just nu!

Ha en bra kväll

Paniken kommer smygandes..



Tiden går föööör fort...Så här liten kommer prinsen aldrig mer att bli...*snyft*


Han har blivit stooor...tiden går för fort och jag börjar nästan känna lite panik över vart tiden har tagit vägen. Han växer och växer..blir större och "mognare för varje dag som går" Min lilla bebis lär sig nya saker hela tiden. Nya ljud, spotta, prutta med munnen, skrika i alla dess olika toner som finns..Och inte minst sagt så Chockade han mig ordentligt idag...
Evelina och jag satt och drack kaffe..Charlie var lite gnällig och ville inte sitta still i min famn så vi kom fram till att vi provar Hoppgungan..
Sagt och gjort.. ungen ÄLSKAR den..Han hoppade, skrek av ren glädje och hade jätteroligt..han lär sig hela tiden..Snart är han väl så stor att han kör trimmad moppe, smygröker runt hörnan på huset och tar med sig tjejer hem...paniken kryper sig allt närmare för varje dag..haha!

Sen har vi haft en trevlig förmiddag på Unga mammor, blev kaffe även där i småbåtshamnen, vi var ju inte så många men det var bara bra för då kan man prata med alla..och det var trevliga människor där oxå!

I morgon är det Vår Babyfika kompisgänget + Bebisarna ska bli lika trevligt som vanligt =)

Glöm inte fredagens fika i Norra Promenaden..läs längre ner i bloggen om ni glömt tid osv..
Kram!


Köpingebro dagen!

Idag har det varit den "årliga köpingebro dagen" Med ponnyridning, glassregn, clown, underhållning i form av musik, och mycket.. mycket mer..
 Jättetrevligt var det iaf. Vi var där i ett par timmar mätte vårt kroppsfett vilket visade sig inte vara det bästa..haha... så nu är man ännu mer motiverad att gå ner i vikt. Sen blev det grillat från Grillvagnen "Ystadgrillaren" medans clownen roade alla barnen.
Tydligen skulle detta vara sista året som dom ordnar denna dagen, tycker det är jättesynd för Charlie hade ju haft jätteroligt där kanske nästa sommar då han förstår vad allt dett är..
Sen blev det en promenad genom köpingebro när vi skulle gå hem, det var ju så fint väder så vi passade på att gå bland alla villorna...
Sen är vecka fullbokad. I morgon är det unga mammor,
Tisdag är det babay fika hos Eve
Onsdag ska jag klippa mig
Torsdag Unga mammor igen Vanlig tid 09:00-12...skööönt!
Fredag stora Babyfikan i Ystad, hoppas på fint väder och att många kommer dit med sina små barn och kankse några gravida!











Älsklingsfoton....

Kostymprovning...& sovdag!

Idag satte vi på Charlie kostymen för att ta några foton...Blev några som blev någorlunda bra. Charlie var jättetrött och det var en kamp att hålla honom vaken...han ville bara sova hela tiden och var lite gring för det...
Sen har vi bara sovit hela dagen känns det som. Vi steg upp tidigt 06:20 för att köra och hämta pappa på jobbet han slutade ju kl 7 i morse..sen åkte vi hem och sov vidare tills kl nästan var 10..skönt. Charlie har varit extremt trött hela dagen och bara velat sova..o sova så vi har inte hunnit med så mkt mys idag..blev några mysstunder när han väl var vaken iaf..

Idag blir det inget långt inlägg utan tänkte bjuda på vår stiliga kostymkille...


Haha...trött & Ledsen..ser lite uppstoppad ut...men så söt ändå!


hihii sötnosen...


jättetrött...precis innan sömnen slog till sen sov han som en stock i ett par tmmar!

det blir nog begravning för min del ändå...

Ja jag har suttit och funderat ikväll och JA jag ska gå på begravningen för min farmor. Ett sista farväl..
Idag har det blivit kaffe med eve & Nicole, sen bjöd Sofie mig på middag ikväll, jättetrevligt. Kollade på massa foton från förr i tiden roligt..massa gamla minnen och annat skitsnack. Alltid trevligt.
 Charlie ligger och sover nu. Han är superduktig räcker att jag lägger honom i korgen och säger godnatt så somnar han själv. Skönt när allt flyter på nuförtiden!
Chrille jobbar natt igen, så det blir till att sova ensam, ja helt ensam blir man ju inte Snarkar Bruno ligger tryggt brevid mig och Charlie och vaktar så det inte kommer tjuvar..haha!

Blev ett bad för Charlie ikväll oxå..Så här kommer lite mysbilder på honom....









Min lilla knubbis som älskar att bada! helt sjukt att jag är mamma till denna lilla sötnosen *Kärlek*
Nu hörde jag hur sängen kallade på mig...GodNatt

sälja babygungan...

ja nu säljer vi vår babygunga som är av märket Graco! Charlie har knappt använt den och nu står den bara och samlar damm...tråkigt men sant. De vi trodde skulle vara till glädje av lillkillen blev inte så. Han tycker inte det är roligt att gunga...så nu åker den bort!

Sen var vi och firade Charlies farfar igår som fylde hela 51 år.. =) För exakt 1 år sedan var vi på Kreta och firade hanns 50 års dag, jättetrevlig semester! Sandra fick även sin lite försenade present oxå...

Här e bilden som vi skickade in på framkallning + förstoring och ramade in, jättefin blev den!


Här e gungan som är till försäljning, är det någon som är intresserad av den så hör bara av er..

Tuvas dop =)

Idag blev lilla Tuva döpt i Maria kyrkan. Jättefint dop, med en supersnäll Tuva oxå...
Efter dopet åkte vi ut till Vigsänga för dopfest. Jättefin lokal, supergod mat, och trevliga människor =) Tack Malin för att vi fick komma på Tuvas STORA dag =)

Glömde att fota i Kyrkan, Charlie somnade så det tog ett tag innan jag kunde lägga ifrån mig honom..och sen var dopet över..men men..blev iaf 1 bra foto


Tuva med familj =)


Unge "herr Lindström" sov igenom dopet...


I morgon är det unga mammor, ska bli trevligt. Sen är det rensning av trädgården som gäller. Allt ogräs har blivt besprutat idag...så om 2 veckor har det antagligen vissnat ner och då kan jag plocka bort allt..Ja Chrille ska ju självklart hjälpa till för jag har ju 1 barn att ta hand om oxå.. ;-)
Så först Ungamammor, sen köra till soptippen typ 511 gånger..sen är det antagligen kväll..haha..trevlig kväll Kram!

Myskväll hos mormor & morfar + Tuvas dop ida!

Igår kväll åkte Charlie & jag hem till Mormor & morfar för att slippa vara ensamma hemma hela kvällen. Chrille jobbade ju natt så det var jätteskönt med lite sällskap.
Det blev grillat kalkonbröst + potatisgratäng, sås & sallad. Sen var det ju lördag igår vilken betyder att man kan äta något gott...så det blev en vaniljmunk & kaffe...jättegott.

Idag ska vi på dop. Tuva ska nämligen få vatten på huvudet =)...ska bli jätteroligt. Tack för att vi får komma Malin!
Jag fick världens sovmorgon..haha..Charlie somnade redan kl 7 hemma hos mina föräldrar igårkväll..sen sov han ända till 05:00 i morse och ville ha lite mat, sen sov han vidare ända till 07:30..skööönt.. Så länge brukar han inte sova, brukar ju stiga upp mellan 06-07 annars..tänk vad 30 minuter kan göra..

Lite bilder som blev tagna hos mormor & morfar igår...


Charlie & mormor leker...


Händerna är goda..

                                                                                             
        
Ett gamalt foto på Charlie här är han nog bara 1 månad..såå liten!


Babyfika För alla mammor & Gravida

VÄLKOMNA!!

Jag och mina vänner diskuterade igår på våran babyfika att det hade varit skit kul att ha en MEGA babyfika.

Så nu är det bestämt. Fredagen den 21 Augusti kl 11.00 ses vid lekplatsen i Norra promenaden för att avnjuta en härlig picknick som vi tagit med oss och prata och busa med våra bebisar.

Vi har ju så många underbara/trogna läsare som också har barn el gravida och ska få barn inom de närmsta månaderna.
Hade varit kul att få träffas och prata och lära känna nya ansikten.

Är du intresserad??
Skriv en kommentar att du kommer med ditt namn.

Att ta med:
*Dig själv och ditt barn/mage.
*picknick korg
*filt

Mvh oss Mammor!! =)

Grillkväll hos Eve

Ikväll blev det grillning hemma hos eve, chrille jobbar natt så detta passade perfekt...
Kommer inte att skriva ett långt inlägg utan bara lägga in alla underbara bilder som blev tagna ikväll...


Sam min underbara Gudson,Charlie och Nicole!!!


Tvillingar?....


Söööt....


Bad ungarna...


Kul...


Bada är roligt...


Sam leker frisör till Nicole


Så här trött blir man efter en sån här lång dag med massa bus...Godnatt
!

Babymys/Fika

Idag bar det iväg till Skurup för babyfika hemma hos Jessica. Jättetrevligt, att träffas igen. Blev massor av bilder på våra små stjärnskott...
Hinner inte skriva mer just nu..men lägger in bilder från dagen...

















vår unge är nog liite bortskämd ändå...

jag har ALLTID sagt att det inte är bra att skämma bort barnen...men nu när man själv har barn är det inte lika lätt. Charlie har redan fått saker för tusentals kronor av oss, mormor & morfar, farmor & farfar, gammelfarmor& gammelfarfar...och nu har jag nästan lite dåligt samvete när man ser alla sakerna han har fått..

Dagens shoppingtur med mamma slutade med att vi kom hem med en hel drös med saker till Carlie igen...Jag har inte lagt många hundralappar på kläder till mig själv..men Charlie han får nya fina saker hela tiden...men det är ju sååå roligt att köpa minikläder, och andra roliga saker till honom.

Igår kom pappa hem med en Bumbostol till Charlie, så nu kan han sitta som en kung och avlasta sitt huvud lite ( han har ju blivit lite platt då han bara vill ligga på rygg ) så nu hoppas jag att det rättar till sig snart igen..

På Ikea hittade mamma en supersöt snuttefilt, med en kanin på sydd..vi gav den till Charlie när han låg i vagnen och han blev helt galen i den..älskade den från första stund. Så väl framme vid kassan var den helt dreglig och blöt..haha..stackars kasörska som fick ta i den.

Så dagens shopping till Charlie blev, snuttefilt, mobil till skötbordet, en nalle som mamma (mormor) ska ha hemma hos sig när Charlie kommer på besök, 1 par skitgulliga jeans. Sen när vi kom hem låg ett paket från Go Boken på köksbordet med diverse barnsaker i...
Faster Sandras födelsedagspresent har även anlänt nu..så den får hon på Tisdag när vi träffar henne då vi ska ut och äta middag.=) Ska bli roligt att se om hon gillar den..jag älskar den iaf..=)

Här sitter Charlie i sin nya Bumbo..







I morgon är det babyfika hemma hos Jessica & Leia ska bli supertrevligt att träffa alla igen, massa bebismys =) Ska ta med kameran och fota massor, kanske blir det gruppbild på alla våra små bebisar oxå..om dom nu vill vara med på foto..hihiii...Kram

Farmor har somnat in nu...

Ja idag gick min farmor bort 16:10 somnade hon. Det var de hon ville..usch för att bli gammal och ligga på ålderdomshem. Tiden måste bli lång och tråkig. Men hon har det säkert bra nu, kankse har hon träffat farfar igen...

Idag har jag festat på vattenmelon nu ikväll, Chrille jobbar natt igen och det är bara Charlie och Bruno hemma..o jag så klart =)
Charlie somnade tidigt idag, redan kl. 19:00 ville han nannakudde..han var så himla trött och ville inte ens ha sista kvällsmålet när han somnade. Så han sov i 30 minuter vaknade och åt maten, sen somnade han om igen.

I morgon blir det till att städa trädgårde. Det behövs verklgen. Häcken ska klippas, gräsmattan ska klippas och allt skräp ska samlas ihop. Sen på fredag får vi antagligen släpet av mina föräldrar så vi kan köra allt till soptippen. Ska bli skönt att här blir lite iordning runt huset.. men här e fortfarande mkt kvar att göra. Men det får ta sin tid. Vi ska först renovera färdigt här inne inna vi går på trädgården..så just nu är det lite lätt underhållning av den bara.

Nu blir det tv:n och sen så ska jag krypa ner i sängen. Jag gissar att Charlie kommer att vakna tidigt i morgon bitti...så då är det skönt att vara utvilad. Men det finns faktiskt inget bättre än att vakna till Carlies STORA leénde på morgonen. Han är alltid så glad, full med skratt och bus..

Trevlig kväll//Martina!

tidig morgon + kaffe...

Idag ville inte Charlie sova så länge..kl 6 i morse var det att bege sig ut i vardagsrummet..han ville nämligen upp o leka då. Inte så konstigt med tanke på att han somnade tidigt igår kväll. Sen kom Chrille hem från jobbet (hade jobbat natt) med frukostbullar, super gott att bli serverad frukost på morgonen.

Sen begav vi (charlie & jag) oss hem till Eve och Nicole för lite kaffe, blev till att riva lite tapeter så hon kan komma igån och tapetsera vardagsrummet.. Så snart är det klart där oxå. Ska bli skit roligt att se fodväggen som ska upp snart!

Chrille sitter just nu och spelar trummor ute i den nya studion..låter ända in här, och i halva köpingebro..undrar vad grannarna tycker om detta...(stackare)
Sen ska han ta Charlie så jag kan köra till Willys och storhandla..lättare att göra det utan barn..

Charlie i Nicoles skit coola solbrillor =)






Helgen....

Jag har ju inte hunnit uppdatera bloggen nu i helgen.
Men här kommer en sammanfattning av helgen som varit.
 Lördags var det loppis i Rynge. Eve och jag åkte dit för att kolla ifall vi kunde göra några fynd. Precis när vi parkerat bilen ringde mamma o berättade att hon köpt en gammeldags utdragsäng till Charlie. Precis en lika dan som jag sett på Levade hem i Ystad. Den kommer att bli jättefin när den är färdigmålad. Det är lite "shabby" över den. Jag kommer nog att lämna den till en möbelrenoverare som min morfar känner..så kommerden att bli jättefin.

Sen på lördag kväll begav vi oss (Charlie & jag till Nathalie & Ariella i svedala för en myskväll. Mycket snack blev det om allt möjligt. Vi hade jättetrevligt. Fick kolla på hennes förlossningsbilder, mysigt massa minnen kom upp när jag hade fått Charlie..all den där lyckan som man känner när barnet precis har kommit ut.

Söndag idag...har vi tillbringat med en sväng till kåseberga för att äta lunch på "grill by the sea" blev sill och nypotatis. Jättegott förutom alla getingar som turades om att svärma runt våra glas (mest chrilles) haha... sen handlade vi vår kvällsmat där. Fisk är ju bara så gott..

Charlie har även provat Banangröt som verkligen var poppis, han älskade det från första skeden. Fick stoppa när han ätit 4 skedar..för det skulle ju bara vara en smakis...Lillen börjar bli stor!

Så detta är vår helg...här kommer lite bilder från dagen Kram!


Vår middag, massa olika sorters fisk och ett glas vitt till =)


Charlie var sugen på vår mat..haha..fullt med kräk runt munnen..

Ett skönt kvällsbad blev det oxå...

Lite mys med pappa i soffan...

Första smakisen med banangröt det var Namnam...


RSS 2.0