Dagen som varit...

Idag fick vi stiga upp tidigt, eller Charlie vaknade ju som vanligt skit tidigt...Pigg o glad som vanligt busig och glad som bara den. Jag fick sova 1 timme längre än honom då han låg och lekte i sitt babygym som endast är roligt 1 timme på morgonen!
Sen bar det iväg till Unga mammor, massa nya trevliga människor var där. Känns så skönt nu när det är som vanligt igen dvs 09-12...barnen blir trötta av allt bus där är..skönt för oss mammor!
Sen var det en snabb runda till Willys sen hem till Evelina & Nicole för en kopp kaffe...

Inatt/tidigt i morse bestämde jag mig för att Charlie ska få sova i sitt eget rum nu..han ligger  och gnäller 1-2 timmar innan han vaknar riktigt och under den tiden ligger jag själv klarvaken för att vara redo att ta upp honom när han väl har vaknat. Korgen börjar bli förliten och han slår i benen i kanterna så det låter mycket...och det är jobbigt att höra på. Så nu är det spjälsängen som gäller.
Har varit massa lek och bus nu under kvällen och ett långt bad. Sen så var stunden inne..
Gick o la honom i sängen och 2 minuter senare sov han som en stock utan ett enda ljud...spännande o se hur det går i natt. Kankse sover han bättre när han slipper höra oss..jag vänder mig ganska mycket i sängen och det gör chrille oxå..så en tanke är att han kankse störs av oss när vi sover alla 3 i samma rum. Ska bli otroligt spännande o se hur länge han sover i ett streck nu...

I morgon är det ju dax för "stora Babyfikan" i Norra promenaden..hoppas att det är många som kommer på den och att vädret håller sig fint. Om det nu skulle vara dåligt väder så blir fikan inställd och jag hoppas att alla själv kollar av hur vädret är och så..så att ni inte kommer dit helt i onödan. För ska man ha fika utomhus så ska det vara fint väder, uppehåll åtminstonde.


Ligga på mage går bättre o bättre för varje dag som går...


Särskilt om leksakerna är där oxå...


Babygymmet är fortfarande roligt en liiiten stund iaf..


O fötterna...


Provar sängen för att känna så den är mjuk o skön..(visst ser han pluttig ut i den)

Nya favvon...Hoppgungan...roligaste som finns just nu!

Ha en bra kväll

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ja hoppas verkligen att vädert håller i sig! Hade varit så skoj att träffa alla:) Men sålänge det inte regnar och är ruggigt så går det ju ann:) Ses kanske imorn då:)

2009-08-20 @ 20:20:57
URL: http://mammastheo.blogg.se/
Postat av: Mamma Lee!

Tja! Vi ses i morgon, det blir några till som hänger på!!

2009-08-20 @ 23:00:47
Postat av: Gammelfarmor

Hopp,hopp Charlie.Duktig kille som börjat sova i din fina säng



Kramar till er alla tre- "fyra" Bruno förstås

2009-08-21 @ 23:42:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0