Massa bilder


Lunch i det gröna =)


Badpojken


Söta Kid smaskar på melon =)


Charlie


Charlie o Nicole solar..haha


Jäser i soffan efter massa bad och lek hel...

img_0405 (MMS)

Jäser i soffan efter massa bad och lek hela dagen.. Vi är båda väldigt trötta så det ska bli skönt att gå o lägga sig sen. Tänkte höra en ordentlig bild uppdatering ikväll ;)


Idag blir det en snabb frukost.. Vi ska nä...

img_7916 (MMS)

Idag blir det en snabb frukost.. Vi ska nämligen tillbringa vår dag hemma hos Eve och Nicole ;) sol o bad så bikinin är på för min del. Ska bli skönt att jobba lite på brännan idag :)


Idag är det 3 år sedan himlen blev en änge...

img_0930 (MMS)

Idag är det 3 år sedan himlen blev en ängel rikare.. Men åh andra sidan så hade vi inte haft Charlie utan ett annat barn... Nu är vi på väg till charlies farmor o farfar för att äta lite middag ;) hoppas alla fina läsare har haft en fin midsommar :) bilden är ett test från min nya app   ;)


Nu lagas det flädersaft :) har precis vari...

img_4882 (MMS)

Nu lagas det flädersaft :) har precis varit ute i skogen och plockat fläderblommor ;)


Sitter o slappar medans Charlie vilar midd...

img_0495 (MMS)

Sitter o slappar medans Charlie vilar middag. Måste bara säga att detta va ett gott mellanmål ;) känns lagom nyttigt och lagom mängd att äta. Så fler sånna här kommer att inhandlas. Snart börjar min semester och då ska jag ta tag i min vikt och förhoppningsvis hinner jag gå ner lite innan det är dax att börja arbeta igen. Roligt haha min semester ska jag tillbringa med att gå ner i vikt ;) woohoo :)


Just nu är vi på en lekplats i löderup :)

img_7493 (MMS)

Just nu är vi på en lekplats i löderup :)


RSS 2.0