Mvc...

Efterkontrollen var ju idag, gick jättebra, allt såg fint ut, fick insatt en sprial oxå..så nu blir det garanterat inte fler barn..=) Än så länge iaf..
Det kändes ju ingeting, trodde att det skulle göra ont. Blev lite nervös när Barnmorskan sa att vi kan ju sätta in den direkt... Hmm tänkte jag INTE idag..jag ville ju förbereda mig mentalt. Charlie fick bli passad av den snälla undersköterskan Eva medans jag fick spiralen insatt.

Gick ner till jobbet sen efteråt och hälsade på...samma gamla ställe..saknar inte de alls, mycket roligare att vara hemma med en underbar liten son. Så är det bara. Hade jag kunnat hade jag skaffat 50 barn bara för att slippa jobba för vad är livet på ett jobb gämnfört med att vara hemma med dom underbaraste människorna som finns?...

Hem o städa...sen ringde Evelina och bjöd på kaffe & munkar..Nu jävlar får det snart vara slut på detta gotteätande. Bantning är det som gäller nu. Hädanefter är det bara kaffe som ska drickas. Jag måste verkligen ta tag i mig själv och gå ner ett par kilo 5-10 kanske?..ja minst!!! Jag vill vara smal...

I morgon åker Chrille på festival, så Charlie o Jag stannar hemma o myser. Kanske kommer Kristina förbi och hälsar på i morgon. På fredag kommer Carol en runda och på kvällen åker Kristina & Jag till sjöbo marknad. Jag har ju inga pengar att handla för, men det löser sig nog. Jag behöver ju inget. Det är ju roligt att bara titta oxå..men visst kliar det i fingrarna ibland när man hittar något riktigt fint.

Nu ska det grillas korv, sen ska jag slänga mig i soffan o mysa med Charlie. Han har sovit bort hela eftermiddagen och är på ett riktigt solskenshumör just nu UNDERBART!
Han har börjat "prata" jättemycket nu sista veckan. Så fort han är vaken kommer babaaaabbaaa, ohhohhhohhhoo.. ja alla möjliga läten. Ibland låter det som han säger pappa oxå..Så roligt att se alla dessa framsteg, min lilla bebis börjar ju bli stor..snart kryper han väl oxå..om ett par månader iaf!
Allt för idag kram

Kommentarer
Postat av: naddie.

jag var också inne på en spiral ett tag.. sen berätta min moster att hon precis blivit opererad pga. att hennes spiral GICK IGENOM LIVMODERVÄGGEN och satte fast sig i tarmarna.. så hon hade jättegont i magen osv. så såg läkarna det tillslut så dom fick snitta henne i magen.



så då blev det ingen spiral här inte.



:P



kram

2009-07-15 @ 17:27:59
URL: http://naddiegoespublic.blogg.se/
Postat av: Mamma Lee

Det kommer bli bättre när jag har målat så fint det kommer att bli! Hihi.. Ja på den sida hittar man massor, rent för mycket. Men då när jag såg dig där så tänkte jag inte på att det var du, jag kom till att tänka på det när jag var inne och kolla din blogg.. Hehe...

2009-07-15 @ 17:30:28
URL: http://leenilsson.blogg.se/
Postat av: naddie.

Nej, det är säkert som du säger.. men när jag fick höra det om min moster så googlade jag det och fick MASSOR av träffar på hemskheter.



Så här blev det piller.



Dock sa min BM att 2/3 av världens kvinnor använder spiral så då kan det egentligen inte vara så hemskt :P



kram

2009-07-15 @ 18:21:12
URL: http://naddiegoespublic.blogg.se/
Postat av: Jessica

Har du en koppar lr hormon? För ja ska ha hormon men de skulle man vänta 16 veckor innan man satte in den.. Kram

2009-07-15 @ 21:00:58
URL: http://curdidurdi.blogg.se/
Postat av: Malin o Tuva

Hallå, min bm sa att de måste vara 16 v efter förlossningen innan man fick sätta in den. fick tid i september. hallå.. Har du hormonspiral el?

2009-07-15 @ 21:24:33
URL: http://bebis.raldisa.se
Postat av: Mamma Lee

Nä blått blir det inte, men det bilder en massa andra färger.. SKARPA färger, det kommer bli så fint så! Hehe...

2009-07-15 @ 23:27:18
URL: http://leenilsson.blogg.se/
Postat av: Malin o Tuva

oki. jag ska ha hormonspiral. kanske e den som man måste vänta med. =)

2009-07-16 @ 01:37:16
URL: http://bebis.raldisa.se
Postat av: Erika Drake af Hagelsrum

Tack så mycket Martina!

Fick du den insatt? Min barnmorska sa att jag var tvungen att vänta innan jag fick sätta in min? ajja.

Sjöbo är ju samma marknad som den i Kivik, bara flyttad :) Men det är ju alltid trevligt att komma ut lite hehe.

2009-07-16 @ 17:15:53
URL: http://justoneystadrake.blogg.se/
Postat av: Erika Drake af Hagelsrum

För första gången är jag med i tävling och det hade varit skit kul att vinna :P

Kan man kanske få en liten röst av dig? hehe.Kram



http://tesswaltenburg.blogg.se/2009/july/finalisterna-i-veckans-blogg.html?_tmp=b787a03e9641a004e0ef18c3edda128143286ad5

2009-07-16 @ 20:06:21
URL: http://justoneystadrake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0