Dop, unga mammor, återträff...

Idag är det mycket att göra.. först ska jag o Eve till ungamammor det är länge sen vi var där nu..så det ska bli jättetrevligt att träffa alla igen. Sen i eftermiddag blir det återträff på MVC, vi som gick föräldrautbildningen ihop ska ju träffas igen så vi kan prata lite om förlossning och barnen. Ska faktiskt bli spännande!

Sen hade vi ju det här med dopet...
Det som inte fick hända..de hände. DET ÖSREGNADE. 1 timme innan prästen skulle komma blev det svart på himlen. Dopet blev inne i stugan istället, det gick ju lika bra trångt o mysigt. Men det var ju ändå en liten besvikelse. Jag hade ju hoppats och ville så gärna ha det nere vid ån...
Men men..man kan inte bestämma över vädret. Allt blev hur bra som hellst iaf. Charlie var så himla snäll hela tiden, sov för det mesta, så det var ganska skönt. Sen när vi kom hem så gick det inte att skak liv i honom så det var bara raka vägen ner i sängen för honom..stackaren hade väl haft en jobbig dag då alla ville klämma o känna på honom. Men så är det när det är dop ju...
Ett stort tack till alla som hjälpte till med dopet (farmor&farfar, mormor&morfar, gammelfarmor& gammelfarfar, Faster & Benjamin)

Tänkte lägga in lite bilder men det får nog bli ikväll efter att jag har kommit hem från vår återträff... så ni får minsann hålla er tills dess..=)
Kram

Kommentarer
Postat av: naddie.

blev så glad att ni gillade den :D är nästan lite sugen på och göra en till Ariella med.. kram

2009-07-06 @ 09:23:48
URL: http://naddiegoespublic.blogg.se/
Postat av: Gammelfarmor o gammelfarfar

visst är det lite tråkigt när det inte blir som man tänkt men som sagt: vädrets makter rår man inte på.Trots detta blev det ju en högtidlig dopakt med god mat m.m.Det viktigaste "snutteplutten" fick ju sina namn och prästen var ok.Vilken fin tårta med den fina dekorationen.Smakade mums.

2009-07-06 @ 11:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0