Till er...

Till er som tyckter det var roligt att kommentera mitt lilla fel i förra inlägget..som ni ser drack vi cider och inte kaffe...det blev fel när man pratar om annat samtidigt som man sitter o skriver. Så nu vet ni...


Idag händer inte så mycket det är söndag och söndagar är vad dom är..ganska tråkiga men nått kul ska vi iaf göra senare idag. Just nu vilar Charlie middag så jag har lugnt o skönt en timme till förhoppningsvis =)

Kommentarer
Postat av: Malin. Mamma till Tuva & Timon ♥

hihi klart det är kul när man hittar fel i inläggen =) Jag trodde de var meningen att de skulle stå kaffe för o skojja... Ja ni ska ha kul sen va haha =)

2011-05-22 @ 12:28:23
URL: http://malinstuvaluva.blogg.se/
Postat av: Pernilla

haha tyckte det var jätte roligt;P Fast jag skriver som Malin.. att jag trodde lika bra att du kunde skrivit så med vilje för att vara rolig:P

Härligt med cider iallafall:) Jag kanske oxå hinner med nån cider en kväll i augusti innan hösten kommer, om jag inte ammar;)

2011-05-22 @ 13:26:24
URL: http://mammastheo.blogg.se/
Postat av: Ola-Conny

du va nog så FULL att du trodde det var kaffe.. iaf vad jag hört ifrån vittnen..

2011-05-23 @ 09:18:34
Postat av: Ingefilippa

Hi there and nice greetings from Germany. I saw this really good site and thought to sign the guestbook. So keep up the good work - I already added the site to my personal favorites.

2012-01-16 @ 12:42:14
URL: http://ingefilippa.blogminds.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0