Onsdag...ingen bra dag

Har haft en underbar sovmorgon idag med. Charlie har sovit som en stock hela natten. Men han har hostat och hostat i sömnen hela natten. Vaknade kl 07:00 i morse och fick gå upp med pappa innan det var dax att jobba för honom. Sen somnade han om hos mig och vi sov till 10:30 .
Idag är han dock pigg och glad. Inget snor som rinner..men han hostar. Har en väldigt rälig hosta.
Som tur är det ska vi till BVC på läkarkontroll så jag kan passa på att fråga läkaren vad hon tycker vi ska göra. Om han behöver host medicin eller inte...

Så i morgon blir det inget Unga mammor för vår del. Vi ska stanna hemma och ligga på soffan så att lillen kan bli frisk igen. Det gör verkligen ont i mamma hjärtat när man har ett sjukt barn...

Han ligger och sover nu igen och det låter från hans rum hela tiden...=(

Det är kallt och ruskigt väder ute idag så även om jag hade palnerat att ta en barnvagnspromenad ner till BVC så blir det bilen. Jag vill inte att Charlie ska vara ute i denna kalla blåsten nu när han mår som han gör..

Uppdaterar mer senare om hur det har gått idag!





Kommentarer
Postat av: Jessica (mamma till Leia)

Leia har oxå en rälig hosta.. Men dem på vår bvc sa bara att vi inte skulle ge henne någonting utan åka in på undersökning om hon fick hög feber och andningssvårigheter.. Och hon har ingen feber eller svårt att andas, men halsen är inte alls ok.. Stackars våra små. Det känns i mammahjärtat JA.. usch.. Krya på dig Charlie. ;)

2009-11-04 @ 16:45:25
URL: http://mammajesssi.blogg.se/
Postat av: Gammelfarmor o gammelfarfar

Krya på dej lillprinsen.

2009-11-05 @ 13:48:36
Postat av: Anonym

Krya på dej lillprinsen.



kram kram kram

2009-11-05 @ 13:50:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0